25.6.11

Έριξε …… τακουνιά στον ταξιτζή !!

Έφαγε... τακουνιά και επικράτησε πανζουρλισμός! Όλα αυτά στην Ηρώων Πολυτεχνείου της Πάτρας , το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής, με «πρωταγωνιστές» τού επεισοδίου έναν οδηγό ταξί και την πελάτισσά του...
Η γυναίκα είχε καλέσει το ταξί θέλοντας να την μεταφέρει στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ύψος της Λευκωσίας. Όταν έφθασαν, όμως, η πελάτισσα έδωσε στον νεαρό ταξιτζή ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Εκείνος δεν είχε να της το χαλάσει και τη ρώτησε αν είχε πιο ψιλά. Η ίδια αντέδρασε και με ύφος τού είπε ότι... και το χαρτονόμισμα που του είχε δώσει «λεφτά ήταν», οπότε δεν έπρεπε να παραπονιέται.
«Το ξέρω, κυρία μου, αλλά το θέμα είναι πως δεν έχω να δώσω ρέστα και δεν ξέρω πού να το χαλάσω», της απάντησε ο ταξιτζής προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Η γυναίκα επέμενε ότι δεν είχε πιο ψιλά μαζί της ενώ δεν παρέλειψε να... παραδώσει και μαθήματα υποχρεώσεων, λέγοντας στον οδηγό πως ήταν υποχρεωμένος να έχει ψιλά για να δίνει ρέστα στους πελάτες. Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε παίρνοντας μαζί του το 50ευρω, ενώ η πελάτισσα άρχισε να του φωνάζει ρωτώντας τον πού πηγαίνει.
Ο ταξιτζής, βέβαια, πήγαινε μέχρι το απέναντι περίπτερο για να χαλάσει το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που του είχε δώσει η πελάτισσα, αλλά εκείνη αντέδρασε έντονα, άγνωστο γιατί. Κατέβηκε κι εκείνη από το αυτοκίνητο και μπροστά στους περαστικούς και τον περιπτερούχο άρχισε να κάνε σε αυστηρό τόνο παρατήρηση στον ταξιτζή για την... «κακή συμπεριφορά» του. Ο ταξιτζής δεν μιλούσε. Πήρε μόνο τα ρέστα και της τα έδωσε.
Μόλις η γυναίκα τα πήρε στα χέρια της και πήγε να φύγει, ο ταξιτζής έκανε το λάθος: «Άντε γεια σου, ρε φακλάνα...!» είπε στην πελάτισσά του, η οποία εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο. Άρχισε, μάλιστα, να τον κυνηγά προς το ταξί, ενώ ο ίδιος επιτάχυνε το βήμα του για να προλάβει να μπει μέσα.
Τον χτύπησε με το παπούτσι!
Παρ' όλο που ο ταξιτζής πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητό του, δεν γλίτωσε από τα χέρια της θερμόαιμης γυναίκας, η οποία δεν καταλάβαινε τίποτα. Αντιθέτως, εκείνος έκλεισε την πόρτα αλλά η ίδια τον βούτηξε από το ανοιχτό παράθυρο, πιάνοντάς τον από τα μαλλιά. «Πώς με είπες, ρε σιχαμένε;», του φώναζε ενώ ταυτόχρονα δεν δίστασε να... βγάλει το παπούτσι από το πόδι της και να... χτυπήσει τον ταξιτζή!
Εκείνος, στο τέλος, αντί να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο προτίμησε να πατήσει γκάζι και να φύγει γρήγορα για να γλιτώσει από την πελάτισσα. Η οποία περπάτησε μέχρι τον προορισμό της σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ανάμεσα στους αυτόπτες μάρτυρες που κοιτούσαν έκπληκτοι για όσα είχαν δει.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου