23.6.11

ΕΛΙΝ: Νέα σημαντική συμφωνία στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού

Η ελίν, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της παρουσία στο χώρο της εξυπηρέτησης του θαλάσσιου τουρισμού με καύσιμα και λιπαντικά, ήρθε σε συμφωνία με τη Μαρίνα Φαλήρου, με σκοπό να αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή καυσίμων και λιπαντικών, των σκαφών που ελλιμενίζονται σε αυτή.
Η Μαρίνα Φαλήρου αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μαρίνες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, με δυνατότητα υποδοχής 130 σκαφών αναψυχής. Διαθέτει 15 θέσεις για mega yachts από 50 έως 100 μέτρα, και πάνω από 25 νέες θέσεις για super yachts 30 έως 35 μέτρων, καθώς και μια μοναδική, ιδιωτική προβλήτα για μεγάλες θαλαμηγούς, συνολικού μήκους έως 130 μέτρα. Η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση, την εξασφάλιση ιδιωτικότητας και ασφάλειας και τις πολλές και μεγάλες θέσεις ελλιμενισμού, καθιστούν τη μαρίνα Φαλήρου λιμένα προτίμησης για μερικά από τα μεγαλύτερα και διασημότερα yachts στον κόσμο.
Η ελίν, εκτός από την εξυπηρέτηση σκαφών αναψυχής σε όλη την Αττική, διαθέτει και το πλέον εκτεταμένο παράκτιο δίκτυο, το οποίο αριθμεί πάνω από 150 πρατήρια, αλλά και πρωτοποριακούς σταθμούς καυσίμων στις μαρίνες Φλοίσβου, Olympic Marine Λαυρίου, Sani Resort, Porto Carras, Σάμου, Λευκάδας και Βόλου. Χάρη στις ξεχωριστές υπηρεσίες ελίν yachting αλλά και στις αυστηρές διαδικασίες που διασφαλίζουν σωστή ποσότητα και άριστη ποιότητα καυσίμων σε κάθε παράδοση, η ελίν έχει αναδειχθεί εδώ και μια δεκαετία σε σημείο αναφοράς για την εξυπηρέτηση των σκαφών αναψυχής με καύσιμα και λιπαντικά. Η συμφωνία με την μαρίνα Φαλήρου, μιας από τις κορυφαίες μαρίνες της χώρας, εδραιώνει ακόμη περισσότερο την ηγετική παρουσία της ελίν στον πολύ απαιτητικό χώρο του θαλάσσιου τουρισμού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου