4.6.11

«Μεσογειακή διατροφή» - Εξέπληξε τους πάντες η Κορώνη !

Με μια παρά πολύ καλή οργάνωση ο δήμος Πύλου – Νέστορος υποδέθηκε στην Κορώνη τους επισκέπτες στην διημερίδα που διεξάγεται για την Μεσογειακή διατροφή με παγκόσμιο ενδιαφέρον.Η έναρξη και οι ομιλίες έγιναν στο προαύλιο χώρο της «Παναγιάς της Ελεήτριας» σε ένα μέρος που έχει θέα το νότιο μέρος της Κορώνης όπου ευρίσκετε η καταπληκτική παραλία στο «Βασιλίτσι».
Οι επισκέπτες κατενθουσιάστηκαν και με το μέρος αλλά και με την οργάνωση ,μεταξύ αυτών ήταν:
η Μιλένα Αποστολάκη, ο Δ. Κουσελάς, ο Γ. Κανελόπουλος , ο Π. Τατούλης, ο Οδυσσέας Βουδούρης, η Νάντια Γιαννακοπούλου, η Ντίνα Νικολάκου, ο Π.Μαντάς, ο Δ.Δράκος, ο Χ.Μαλαπάνης, ο Σ. Παναγιωτόπουλος, οι Γραμματείς του υπουργείου πολιτισμού και αγροτικής ανάπτυξης, πολλοί ξένοι επισκέπτες κλπ, είχαν όλοι να πουν ένα καλό λόγο για τον Δήμαρχο Δ. Καφαντάρη.
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε γεύμα μπροστά στο λιμάνι της Κορώνης με παραδοσιακά φαγητά αλλά και παραδοσιακή μουσική με χορευτικά συγκροτήματα της Ελένης Γκεγκλέ που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προσπάθεια του δημάρχου Δ. Καφαντάρη και των συνεργατών του, που ο ίδιος ακούραστος μέχρι το τέλος επισκέφτηκε όλα τα τραπέζια και χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους που έκαναν όλοι την Κορώνη μια παρέα.
Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση BEST αλλά και από συνεργαζόμενα τηλεοπτικά κανάλια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου