2.6.11

Θα παίξει σε ταινία του Ομ.Ευστρατιάδη …ο Παν.Ψωμιάδης !

Ένας αντιπροσωπευτικός Πόντιος πολιτικός με καλλιτεχνική φλέβα είναι ο κρυφός άσος που έχει στο μανίκι του ο Όμηρος Ευστρατιάδης στο καστ της νέας του ταινίας. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε το «ναι» και θα παίξει τον εαυτό του στους «Πόντιους», που ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που πολλές φορές μας έχει δείξει το ταλέντο του στο τραγούδι, προχθές το βράδυ συμφώνησε με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Οι Πόντιοι next-generation» να αναλάβει έναν από τους guest ρόλους. Μόλις ενημερώθηκε ότι το θέμα της ταινίας θα αναφέρεται στον ευφυή ποντιακό λαό, από τον οποίο προέρχεται και ο ίδιος, δήλωσε με χαρά ότι θα πάρει μέρος, γιατί τον ενδιαφέρει πολύ να προωθεί με κάθε τρόπο τον ποντιακό ελληνισμό.
Ο «Πανίκας της καρδιάς σας», όπως αυτοσυστήνεται στους Θεσσαλονικείς ψηφοφόρους του, θα εμφανίζεται στην αρχή και στο τέλος της ταινίας με το κανονικό του όνομα. Θα υποδύεται κάποιον που προτρέπει έναν «σκηνοθέτη» να γυρίσει σε ταινία ένα βιβλίο το οποίο του προτείνει ο ίδιος και έχει θέμα τους Ποντίους.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα εμφανιστεί στην ταινία. Είναι ένας χαρισματικός άν­θρωπος και πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά στα γυρίσματα, αλλά και το κοινό θα ικανοποιηθεί πολύ από τη συμμετοχή του. Θεωρώ ότι οι Πόντιοι είναι η πιο έξυπνη φυλή και γι’ αυτό προόδευσαν. Τους παραδέχομαι και τους εξυψώνω στην ταινία» λέει ο Όμηρος Ευστρατιάδης.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες και θα γίνουν στο Μεγάλο Πεύκο, στα Μέγαρα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν μέχρι τώρα κλείσει ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Τάσος Περζιρκιανίδης, ο Τάσος Παλατζίδης, ο Τάκης Βαμβακίδης (όλοι τους έχουν ποντιακές ρίζες), η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έπαιζε και στην πρώτη ταινία του σκηνοθέτη με τον ίδιο τίτλο, που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’80. Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου