18.6.11

Νέα καριέρα στην Τουρκία για τη Βάνα Μπάρμπα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» η Βάνα Μπάρμπα επεκτείνει τα επαγγελματικά της σχέδια εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Τουρκία.
Η γνωστή ηθοποιός πραγματοποιούσε αρκετά ταξίδια τον τελευταίο καιρό στην γειτονική χώρα αφού έχει ήδη κλείσει όχι ένα αλλά δύο projects που θα συμμετάσχει.
Το ένα αφορά ένα ελληνοτουρκικό ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί σε Ελλάδα και Τουρκία ενώ σε αυτό θα συμμετέχει και ο τηλεοπτικός Ονούρ, από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες», Halite Egence.
Πιο συγκεκριμένα η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε στην εφημερίδα: «Θα συνεργαστώ με τον Halit Egence σε ένα ντοκιμαντέρ που θα αφορά την Ελλάδα και την Τουρκία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και θα το παρουσιάσουμε εγώ και ο Ονούρ».
Το δεύτερο πλάνο που φέρεται πως θα συμμετέχει η εντυπωσιακή ηθοποιός είναι μια επίσης ελληνοτουρκική ταινία που θα αφορά έναν δυνατό έρωτα. Το σενάριο φέρει τον προσωρινό τίτλο «Αθήνα - Κωνσταντινούπολη» και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν, καθώς φαίνεται, η Βάνα Μπάρμπα και ο Halite Egence.
Για τη φιλία που τη συνδέει με τον δημοφιλή Τούρκο ηθοποιό ανέφερε: «Γνωρίζω τον Halit και ξέρω και τη μεγάλη του επιτυχία που προβάλλεται αυτή την εποχή, “Σουλεϊμάν Α’ ο Μεγαλοπρεπής”. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστούμε».
Σύμφωνα με το άρθρο η γνωστή πρωταγωνίστρια θα βρεθεί πολύ σύντομα για ακόμη μία φορά στην Τουρκία για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της ταινίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου