16.6.11

Εξιχνιάστηκε βεντέτα με τέσσερις νεκρούς !!

Την εξιχνίαση τεσσάρων δολοφονιών που έγιναν στην Καλλιθέα με διαφορά τεσσάρων μηνών ανακοίνωσε η Αστυνομία, αποδίδοντας τα φονικά σε βεντέτα. Επίσης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε ένα από τους δράστες.
Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 30χρονου Έλληνα και ενός 25χρονου Αλβανού οι οποίοι δολοφονήθηκαν στις 7 Φεβρουαρίου στην Καλλιθέα και για τη δολοφονία δύο Αλβανών ηλικίας 31 και 26 ετών οι οποίοι έπεσαν νεκροί την Τρίτη μέσα σε μεζεδοπωλείο της ίδιας περιοχής.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 31χρονος-θύμα της δεύτερης ανθρωποκτονίας είναι αυτός που το Φεβρουάριο σκότωσε τους δύο άνδρες στην Καλλιθέα επειδή ο 30χρονος Έλληνας φέρεται να είχε χτυπήσει πολλές φορές Αλβανούς υπήκοους.
Σύμφωνα, πάντα, με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ τον 31χρονο θύτη σκότωσε πριν δύο μέρες ένας συνομήλικός του, φίλος ενός από τα θύματα της πρώτης ανθρωποκτονίας, ο οποίος την ώρα του συμβάντος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και είδε την εν ψυχρώ δολοφονία του φίλου του για την οποία θέλησε να εκδικηθεί.
Ο 31χρονος αλλοδαπός δράστης του δεύτερου εγκλήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, για ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει στην Αλβανία το 2001.enet.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου