11.6.11

Μαύρο χάλι στις πινακίδες οδικής σήμανσης !

Ειδικά στου επαρχιακούς δρόμους η βλάστηση έχει εξαφανίσει κάθε πινακίδα διευκόλυνσης των οδηγών σε πολλά δε σημεία έχουν μετατραπεί σε σε …στόχους σκοποβολής !!
Στα αστικά κέντρα έχουν γίνει …πινακίδες κάθε μορφής διαφήμισης !
ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ μας οδηγός μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο και τρακάρησε με αντίθετα ερχόμενο όχημα, προξένησε τραυματισμούς (ευτυχώς μόνο) και υλικές ζημιές. Σε μία από τις κεντρικές συνοικίες των Αθηνών. Αιτία; H πλήρης κάλυψη των πινακίδων της τροχαίας με αυτοκόλλητα και γκράφιτι, άρα η αδυναμία να τοποθετηθεί σωστά στην πορεία του. Φαντάζεστε τώρα το μπλέξιμο που έχει προκειμένου να αποδείξει ότι δεν φταίει, αφού προηγουμένως έχει πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του στη θεραπεία των τραυματιών και την επιδιόρθωση των ζημιών.
Γιατί όλα αυτά;
Πρώτον, διότι κάποια απολύτως ανεγκέφαλα «παλιόπαιδα», θεωρούν πως κάνουν αντίσταση στην οργανωμένη κοινωνία (υπόθεση του γράφοντος) όταν κολλούν αυτοκόλλητα και ακυρώνουν ουσιαστικά τις πινακίδες.
Δεύτερον, διότι η τροχαία και η αστυνομία δεν έχουν καταφέρει επί χρόνια να πιάσουν έναν από αυτούς και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά βάζοντάς τον να καθαρίσει με γυμνά χέρια τις πινακίδες μιας ολόκληρης συνοικίας ή στέλνοντάς τον στον Κορυδαλλό για δύο χρόνια, όσο λένε οι πινακίδες ως τιμωρία για όποιον τις καταστρέφει.
Τρίτον, διότι οι δήμοι αμελούν να πάρουν έναν κουβά με ζεστό νερό και μία ξύστρα και να τρέχουν πίσω από τα «παλιόπαιδα» για να εξασφαλίσουν ότι η πόλη λειτουργεί κανονικά. Ας βρουν μια άλλη λύση, όπως π.χ. να βάλουν τις πινακίδες πιο ψηλά απ' όσο φτάνει ένα μπόι. Αφού τα «παλιόπαιδα» δεν τιθασεύονται αλλιώς, ας σκεφτεί επιτέλους κάποιος κάτι άλλο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου