2.6.11

Απάντηση στην Ανάρτηση μας - Γάμος στην προκυμαία

Κύριοι,
θα παρακαλούσα για την δημοσίευση της απάντησης στο σχόλιο σας -  Γάμος στην προκυμαία 30/05/2011
Φαίνεται όντως ότι η οικονομική κρίση , εκτός των άλλων έχει διαστρέψει τόσο πολύ την Ελληνική ψυχή, που λέει και κάνει πράγματα αδιανόητα. Υπήρξε όντως ένας ωραίος Γάμος, ένα ωραίο ζευγάρι, που θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του ει δυνατόν με όσους περισσότερους συμπατριώτες του μπορούσε. Εξ ου και η ανοικτή πρόσκληση μέσω εφημερίδων. 1500 και πλέον άτομα ανταποκρίθηκαν σε αυτή την ανοικτή πρόσκληση.
Το μόνο που θα περίμενε κανείς - το απαιτεί ο Ξένιος Δίας μας - είναι να ευχηθούν και όσοι δεν ήρθαν ‘’βίον ανθόσπαρτον ‘’ και καλούς απογόνους...
Αντ' αυτού κύριε ΣΚΩΡΕ άνοιξες τα κιτάπια της εφορίας και ως άλλος Γερο - Λαδάς υπολογίζεις το λαδόξιδο και το βγάζεις λειψό.
Το να τα βάζεις εσύ σήμερα για παράδειγμα με το Λιμενικό και ίσως αύριο ένας άλλος κύριος Σκώρος με την Πυροσβεστική, το Δασαρχείο ,
τους Προσκόπους και ότι άλλο επινοήσει η τραυματισμένη από τους καιρούς φαντασία μας, αυτά τα επινοημένα γνωσιολογικά φαντάσματα, επιβεβαιώνουν απλά την ‘’διαστροφή’’ της ζεστής ανθρώπινης καρδιάς.
Πράγματι υπήρξαν σκάνδαλα στο παρελθόν που μας οδήγησαν εδώ, αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το κάθε τι είναι σκάνδαλο.
Ειλικρινά για πες μου με την μπακαλίστικη αριθμητική σου θα κέρδιζε περισσότερα η εφορία αν οι καλεσμένοι ήταν 50, 100, 200, 500 και η δεξίωση γινόταν πχ σε κάποιο μαγαζί της περιοχής ?
Ήμαρτον κύριε Σκώρε...
Elena Routsi Μια καλεσμένη που απλά ενοχλήθηκε…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου