30.6.11

«Σάπισε » στο ξύλο τον εργοδότη του γιατί τον ….Ξύπνησε !!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο, από εργαζόμενο στην επιχείρησή του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο επιχειρηματίας επέπληξε τον 28χρονο εργαζόμενο, όταν τον εντόπισε να κοιμάται κατά τη διάρκεια της βάρδιας του...
Δύο μέρες αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης εισέβαλε στο γραφείο του θύματος, κρατώντας ξύλινο λοστό και άρχισε να χτυπά τον εργοδότη του.
Ο γνωστός στην τοπική κοινωνία επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με κατάγματα στα πόδια και μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος, όπου και νοσηλεύεται.
Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, οι αξιωματικοί του οποίου έχουν πάρει, ήδη, καταθέσεις από εργαζομένους του ξενοδοχείου. Ο 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, δεν έχει συλληφθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ξενοδόχους του Ρεθύμνου, ενώ ο τοπικός Σύλλογος Ξενοδόχων καταδίκασε την επίθεση σε βάρος του συναδέλφους τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου