10.6.11

«Αλήτης και τσογλάνι ο Τσίπρας»- Κράμερ εναντίον Κράμερ !!

Στα ...άκρα έχει φτάσει η κόντρα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Κράμερ εναντίον Κράμερ και Πάγκαλος εναντίον Τσίπρα.
«Είναι αλήτης και τσογλάνι ο Τσίπρας .Είναι ένα παιδί που τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του. Το θράσος του έχει ξεπεράσει κάθε όριο και πιστεύω ότι κάποια στιγμή από κάποιον θα τις αρπάξει, σίγουρα όμως όχι από μένα» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος για τον Αλέξη Τσίπρα αμέσως μετά τη λεκτική σύγκρουση που είχαν στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων στην ώρα του Πρωθυπουργού.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος του ΣYΡΙΖΑ ασκώντας κριτική στην μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και προσωπικά στο Γιώργο Παπανδρέου αναφέρθηκε και στον Θόδωρο Πάγκαλο λέγοντας πως «ευτυχώς κύριε Πρωθυπουργέ που δεν μας είπατε και σεις σαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής σας ότι το μνημόνιο είναι ευλογία».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον «πιάνει» στο στόμα του ξεσπάθωσε μέσα και έξω από την Ολομέλεια.
«Ο άνθρωπος είναι κακοήθης. Αυτή τη φράση την έχει ξαναπεί και του έστειλα mail διευκρινίζοντάς του ότι εγώ ουδέποτε ανέφερα ότι το μνημόνιο είναι ευλογία. Αλλά αυτός, σαν ηλίθιος, το χρησιμοποίησε ξανά σήμερα», είπε Θόδωρος Πάγκαλος στο πηγαδάκι των δημοσιογράφων που είχε σχηματιστεί δίπλα του.
«Είναι κατάπτωση για την αριστερά να έχει τον Τσίπρα αρχηγό. Είναι δυνατόν να βγαίνει στη Βουλή και να λέει τον Πρωθυπουργό Πινοσέτ. Σε έναν άνθρωπο που στα δώδεκα του οι χουντικοί του έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο και το ρωτούσαν που είναι ο πατέρας του», συνέχισε να βρίζει ο Θόδωρος Πάγκαλος.
«Έχουμε δει και χειρότερα κύριε Πάγκαλε. Τον Πανίκα να φιλάει το χέρι του Θεοδωράκη», είπε ένας δημοσιογράφος κάνοντας τον αντιπρόεδρο να σκάσει στα γέλια και να ξεχάσει για λίγο τον Τσίπρα.zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου