20.5.11

Βρήκε την αδελφή της μέσω Facebook μετά από …37 χρόνια !

Η ζωή τις είχε χωρίσει αλλά εκείνες δεν σταμάτησαν ποτέ να αναζητούν η μία την άλλη... Η Άντζελα που είναι από την Πάτρα και η Τόνια που ζει στη Θήβα άρχισαν να συνομιλούν τυχαία μέσα από μία κοινή ομάδα στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι συνομιλίες τους, σύμφωνα με το filodimos.gr, τις οδήγησαν σταδιακά στη λύση του μυστηρίου που βασάνιζε τις ζωές τους τα τελευταία 37 χρόνια, οι δύο γυναίκες ήταν αδερφές!
Φυσικά η χαρά τους είναι απερίγραπτη και την εξέφρασαν και οι δύο, προς το παρόν στον "τοίχο" του προφίλ της Άντζελας. Η ίδια γράφει: "Ας μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Είχα μια κοπέλα στο Facebook ως φίλη μου, όπως και εδώ στην ομάδα και μιλούσαμε σαν φιλενάδες. Πριν λίγα λεπτά μάθαμε πως είμαστε πραγματικές αδερφές. Μετά από 37 χρόνια βρήκα την αδερφή μου. Τρέμω ολόκληρη! Έψαχνα τόσα χρόνια να βρω εγώ αυτή κι αυτή εμένα. Χριστέ μου, δεν έχω λόγια..."
Και η Τόνια της απαντάει: "Ναι αδελφούλα μου, δάκρυα χαράς έχουμε και οι δύο". Μάλιστα, οι φωτογραφίες των δύο γυναικών, δείχνουν ξεκάθαρα πως μοιάζουν πραγματικά... σαν αδερφές! newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου