6.5.11

ΟΤΕ: Σχετικά με το συνέδριο της D.T στην Costa Navarino

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο ΟΤΕ, ως απάντηση σε σχετική ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης εργαζομένων του οργανισμού σχετικά με συνέδριο που διοργανώνει η διοίκηση της Deutsche Telekom (DT) στην Costa Navarino , τονίζοντας ότι η επιλογή ενός ελληνικού προορισμού για αυτή την εκδήλωση της γερμανικής μητρικής θα έπρεπε να επικροτείται αντί να κατακρίνεται.
Ειδικότερα, ο ΟΤΕ δημοσιοποίησε εσωτερικό σημείωμα προς τους εργαζόμενους, στο οποίο διευκρινίζονται τα εξής:
«- Το συνέδριο ονομάζεται Winner's Circle και είναι τo επίσημο πρόγραμμα παρακίνησης και επιβράβευσης εργαζομένων στον Όμιλο της Deutsche Telekom παγκοσμίως.
- Απευθύνεται σε υπαλλήλους που απασχολούνται στους τομείς των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών.
- Διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από την Deutsche Telekom και στόχο έχει να ανταμείψει και να ενθαρρύνει την προσπάθεια και τις επιδόσεις των πωλητών και γενικά όσων ασχολούνται με την εξυπηρέτηση πελατών.
- Το έπαθλο των υπαλλήλων που ξεχωρίζουν στο Winner's Circle είναι ένα ταξίδι σε διαφορετική χώρα κάθε έτος πχ. πέρυσι το ταξίδι έγινε στη Tενερίφη. Φέτος, επελέγη το Costa Navarino στην Πύλο και συμμετέχουν 700 υπάλληλοι από όλες τις χώρες του κόσμου που έχει παρουσία ο Όμιλος της Deutsche Telekom.
- Φέτος, για πρώτη φορά, συμμετέχουν και βραβεύονται και υπάλληλοι από τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών των ΟΤΕ, Cosmote και Romtelecom.
Η επιλογή της Πύλου και της Ελλάδας αποτελεί ευκαιρία για την περιοχή και τη χώρα καθώς με τη συγκεκριμένη διοργάνωση υποστηρίζεται ο συνεδριακός τουρισμός σε εποχές κρίσης. Η επιλογή ελληνικών τουριστικών προορισμών για τη διοργάνωση αντίστοιχων διεθνών εκδηλώσεων είναι μόνο προς όφελος της οικονομίας μας και θα έπρεπε να επικροτείται».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου