6.5.11

«Βλαστάρι » επιχειρηματία έκανε μαύρη στο ξύλο γυναίκα για το …παρκινγκ !

Γιος γνωστού επιχειρηματία στην Πάτρα πάρκαρε παράνομα και έκανε μαύρη στο ξύλο μια γυναίκα που του έκανε παρατήρηση! Η άτυχη γυναίκα ''τόλμησε'' να του ζητήσει εξηγήσεις επειδή της έκλεισε το στενό του σπιτιού της...
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (01-05-2011), στην παραλία του Ρίου. Νεαρός γιος επιχειρηματία της πόλης σταθμεύει παράνομα τη μεγάλου κυβισμού δίκυκλη μοτοσικλέτα του σε ένα στενό και κατεβαίνει με φίλη του προκειμένου να φάνε σε εστιατόριο που λειτουργεί στην περιοχή.
Σύμφωνα με το dete.gr, εκείνη ακριβώς τη στιγμή περπατούσε στο στενό μία γιατρός, η οποία βλέπει τον νεαρό και τον παρατηρεί σε σχέση με την παράνομη στάθμευσή του αλλά και το γεγονός πως με την «ογκώδη» μηχανή του, έκλεινε το στενό! Εκείνος δεν της δίνει καμία σημασία, περπατά προς το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έβγαινε.
Η 58χρονη γιατρός τον αναγνωρίζει και του μιλά, θέλοντας να του κάνει σύσταση για τους πελάτες του. Εκείνος δείχνει να κατανοεί το πρόβλημά της (το σπίτι της βρίσκεται στο στενό) και υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι το δυνατόν να μην επαναληφθεί το φαινόμενο!
Δεν πρόλαβε να τελειώσει η συζήτηση και ο νεαρός επέστρεψε... μαινόμενος! Η γιατρός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου έριξε μπουνιά, με πέταξε στο έδαφος και άρχισε να με κλωτσά στο στομάχι. Έκλαιγα, φώναζα, κανείς δεν βοηθούσε. Στο τέλος, σταμάτησε και τότε κάποιοι έσπευσαν στο σημείο και τον απομάκρυναν».
Η γυναίκα είχε μώλωπες σε αρκετά σημεία του σώματός της, ενώ ο νεαρός απομακρύνθηκε πριν φθάσει η Αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο σπίτι της, δεν χρειάστηκε να μεταβεί σε Νοσοκομείο, ενώ εκλήθη και ο γιος της (επίσης γιατρός) προκειμένου να επιληφθεί της κατάστασή της.
Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αναγνώρισαν το νεαρό και η γυναίκα τού υπέβαλε μήνυση. Πρόκειται για το γιο γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα του και μάλιστα... έχει συνεργασία και με σχολική μονάδα που δραστηριοποιείται στην περιοχή!
«Ενημέρωσα και το σχολείο για το ποιον του ανθρώπου με τον οποίον συνεργάζονται», μας είπε η γιατρός. Το γεγονός τού ξυλοδαρμού επιβεβαίωσαν και άλλοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου