28.5.11

Ο καιρός σήμερα !

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο και από το μεσημέρι σε ορεινές κυρίως ηπειρωτικές περιοχές.
Τα φαινόμενα που τοπικά θα είναι ισχυρά, μέχρι αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 27 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28 βαθμούς, στα νησιωτικά τμήματα από 16 έως 23 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, με εξαίρεση τα νότια πελάγη όπου θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα εντάσεων 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.
Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου