20.5.11

Πλήρωσε ακριβά την απόλυση …τραβεστί !!

Ακριβά πλήρωσε ένα νοσοκομείο στην Ταιβάν την απόλυση ενός τραβεστί υπαλλήλου και όταν λέμε ακριβά… εννοούμε πολλές χιλιάδες ευρώ! Ο εργαζόμενος που έχασε τη δουλειά του είχε κάποιες σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.
Ενώ τα προηγούμενα χρόνια που δούλευε στο νοσοκομείο δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα, το τελευταίο διάστημα, όπως ανέφεραν οι συνάδελφοί του, είχε αρχίσει να… ξεφεύγει. «Φορούσε γυναικεία ρούχα, παπούτσια και βαφόταν έντονα» τόνισαν. Έτσι μετά από λίγο καιρό ο εργοδότης του, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι!
Έλα όμως που η δικαιοσύνη έκρινε άδικη την απόφαση του εργοδότη να απολύσει τον τραβεστί εργαζόμενο. Ο εργοδότης του όταν υπέγραψε την απόλυση του 35χρονου δε φανταζόταν σε τι μπελάδες έμπαινε.
Γιατί αν το είχε φανταστεί μάλλον θα το ξανασκεφτόταν. Εκτός από την παχυλή αποζημίωση που έδωσε στον εργαζόμενο πλήρωσε και ένα πρόστιμο που άγγιζε τα χίλια ευρώ αφού η δικαιοσύνη έκρινε την πράξη του ρατσιστική.
«Και οι τραβεστί έχουν δικαίωμα στην εργασία» ισχυρίστηκε το δικαστήριο ενώ ο εργοδότης ανταπάντησε: «Δεν τον απέλυσα εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του αλλά εξαιτίας των χαμηλών του επιδόσεων» ξεκαθάρισε, όμως κανένας δεν τον πίστεψε

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου