28.5.11

Καθηγητής έβρισε χυδαία μαθήτρια !!

Απαράδεκτη, επιεικώς, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά καθηγητή σε λύκειο της Πάτρας έναντι μαθήτριας.
Ο καθηγητής εξύβρισε με χυδαίο τρόπο τη μαθήτρια μπροστά στους συμμαθητές της, οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας τον να τη «στολίζει» με μπόλικα «γαλλικά», στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η εξέταση στο μάθημα που έγραφαν τα παιδιά ήταν σε εξέλιξη όταν η μαθήτρια που ήθελε προφανώς να χαλαρώσει μίλησε για λίγο με τη συμμαθήτρια της που καθόταν ακριβώς πίσω της! Ο καθηγητής, που είχε το ρόλο επιτηρητή, την είδε να μιλάει και έσπευσε να της κάνει παρατήρηση, όπως άλλωστε όφειλε. Είτε δεν τον άκουσε είτε θεώρησε ότι δεν έκανε κάτι σοβαρό που να δικαιολογεί την παρατήρηση που δέχθηκε, η μαθήτρια αγνόησε την υπόδειξή του. Ο καθηγητής της ζήτησε να ξαναγυρίσει μπροστά της, αλλά και πάλι η μαθήτρια τον αγνόησε.
Όμως, αυτό έκανε έξαλλο τον καθηγητή που έβαλε τις φωνές και εξύβρισε τη μαθήτρια βρίζοντας τα Θεία αλλά και... το γυναικείο σεξουαλικό όργανο, καταλήγοντας με το «βγάλε το σκασμό»!
Πώς αντέδρασε η μαθήτρια; Γύρισε και είπε σε χρόνο dt στον καθηγητή: «Να σκάσεις εσύ»!
Το επεισόδιο έληξε προς το παρόν εκεί, αν και σχολιάστηκε ευρέως, ενώ είναι άγνωστο αν από την πλευρά της μαθήτριας δοθεί συνέχεια με καταγγελία για τη συμπεριφορά του αθυρόστομου καθηγητή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου