28.5.11

Πουλούσε έρωτα σε … «ματσό » συνταξιούχους !!

Η πολυπραγμοσύνη της είχε αφήσει άφωνους ακόμα και τους διώκτες της. Εξαπάτηση ηλικιωμένων, μαστροπεία και διάφορες άλλες απάτες περιλαμβάνονται στο πλούσιο βιογραφικό της. Σε βάρος της εκκρεμούσαν 13 καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων και της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 104 μηνών. Οι κατηγορίες για τις οποίες είχε καταδικαστεί, σε όλες τις περιπτώσεις ερήμην, ήταν απάτες κατ' εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών, αλλά και μαστροπεία σε βαθμό κακουργήματος.
Αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής εδώ και έναν μήνα προσπαθούσε να εντοπίσει τα ίχνη της καταζητούμενης και τελικά την βρήκε να πίνει αμέριμνη τον καφέ της σε καφετέρια στην οδό Χαλκοκονδύλη. Όταν όμως την πλησίασε για να τη συλλάβει, εκείνη αντιλαμβανόμενη την ιδιότητά του προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.
Ωστόσο ο αστυνομικός αποδείχθηκε πιο γρήγορος και αφού της φόρεσε χειροπέδες, την μετέφερε στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, καθώς πρέπει να εκτίσει σχεδόν 9 χρόνια ποινή φυλάκισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» η γυναίκα-αράχνη κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε σχέση με κύκλωμα μαστροπών και έφερνε στην Ελλάδα γυναίκες από κράτη της Βαλκανικής χερσονήσου. Στη συνέχεια τις προωθούσε σε οίκους ανοχής του κέντρου των Αθηνών ή σε κρυφούς οίκους πολυτελείας στις καλές γειτονιές της πρωτεύουσας.
Παράλληλα η ίδια «δάγκωνε» ευκατάστατους συνταξιούχους, στους οποίους εμφανιζόταν ως «ατυχήσασα» στη ζωή ψάχνοντας... στοργή και αγάπη στην αγκαλιά ενός ώριμου, ευκατάστατου άντρα. Οι ανυποψίαστοι ηλικιωμένοι παραδίδονταν αμαχητί στην 44χρονη γυναίκα και ήταν έτοιμοι να εκπληρώσουν κάθε της επιθυμία. Όταν στη συνέχεια είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί, το μόνο που μπορούσαν να κάνουν τα θύματα, ήταν μια καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.
Η 44χρονη έκανε χρήση ηρωίνης, και όταν ο αστυνομικός μπήκε στην πιάτσα και άρχισε να ρωτά για εκείνη, πολύ γρήγορα την εντόπισε στο καφέ της οδού Χαλκοκονδύλη και την οδήγησε στη φυλακή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου