11.5.11

Νάντια Γιαννακοπούλου «Ο γάμος μου με τον Μάξιμο Μουμούρη»

Για την σχέση αγάπης με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη, αλλά και το σοκ που αντιμετώπισε όταν -ενώ ήταν 7,5 μηνών έγκυος και οδηγούσε έχοντας στο πίσω κάθισμα την πρώτη της κόρη- το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει, μίλησε στην εκπομπή «Αξίζει να το ζείς», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.
Η βουλευτής χαρακτήρισε το γάμο της με τον Μάξιμο Μουμούρη ως κάτι «καρμικό», καθώς γνωρίζονταν από τα μαθητικά τους χρόνια, αλλά ξαναβρέθηκαν και πάλι μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.
Όσο για την σχέση του ηθοποιού με τις δυο κόρες τους, δήλωσε: «Ο Μάξιμος πάντα λάτρευε τα παιδιά, τολμώ να πω ίσως περισσότερο από ό,τι κι εγώ», ενώ χαρακτηρίζει τον άντρα της: «Είναι πολύ σοβαρός, πολύ έντονος, έχει ένα ήθος που το αγαπώ πάρα πολύ πάνω του». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τον ζηλεύει, αλλά με μέτρο, «όσο χρειάζεται για να είναι το αλατοπίπερο σε μία σχέση».
Και συνέχισε αστειευόμενη: «Χαριτολογώντας λέω ότι βλέπω φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του γιατί έχει πάρα πολλή υπομονή και είναι πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος», ενώ ομολόγησε: «Έχουν υπάρξει πολλές δύσκολες στιγμές που αν δεν είχα τον Μάξιμο δίπλα μου δεν θα τις είχα αντιμετωπίσει». Μία από αυτές τις στιγμές ήταν όταν ήταν 7,5 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της κι έχοντας στο πίσω κάθισμα την πρώτη της κόρη, το αυτοκίνητό της έπιασε φωτιά εν κινήσει. Μάλιστα χαρακτήρισε την εμπειρία αυτή ως «μεγάλο σοκ».yupi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου