6.5.11

Π. Πελοποννήσου – Λίγο έλειψε να σκάσει …η χύτρα !

Το μεσημβρινό σοκ των εκλεγμένων αντιπεριφερειαρχών παρολίγον να απασφαλίσει "την χύτρα" της Περιφέρειας !
Το ένα πίσω απο το άλλο έρχονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.Τα γεγονότα ,οι ειδήσεις ,οι παρεξηγήσεις,οι κόντρες,η διάθεση,η ψυχολογία ή το "κακό το μάτι"!!!
Πανικός δημιουργήθηκε νωρίς το απόγευμα με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας για την διαβούλευση που ξεκινά για τον Κορινθιακό.
Την σύνταξη της εισήγησης ,έγραφε το κείμενο,την αναλάμβανε.. ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Παπαφωτίου.
Αυτό είχε αναρτηθεί και στον ιστότοπο της Περιφέρειας καθώς επίσης και το εξής εξωφρενικό:
Οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες θα ελαμβαναν υπο την εποπτεία τους και τα θέματα της πολιτικής προστασίας,αρμοδιότητα εκ του νόμου των εκλεγμένων αντιπεριφερειαρχών...
Εαν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς στον συλλογισμό του και την χθεσινή δήλωση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη πως " έδωσε εντολή στον πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου,καθώς και στους κυρίους Δέδε και Παπαφωτίου και τούμπαλιν (για να μην μαλώνουν),να προετοιμάσουν μια ειδική συνεδρίαση για την ανάδειξη των κανόνων και των μέτρων προστασίας του Κορινθιακού κόλπου ,όπου θα συμμετέχουν όλοι οι φορείς και οι πολιτικές δυνάμεις.." Ε! τότε παθαίνεις πλήρη παράκρουση και παραδίνεσαι για το πώς όλα ανατρέπονται εκεί στην Τρίπολη σε χρόνο dete!!!
Επικράτησε πανικός,η "χύτρα παρ' ολίγο να απασφαλίσει" κι εκεί ακριβώς που ήλθε και η πληροφορία πως αυτό έχει αναρτηθεί και στο Διαύγεια(!!!) ήρθε και το επόμενο δελτίο τύπου της ...ορθής επανάληψης....Το οποίο λέγει τα εξής:
«Προκαταρτικό Κείμενο προς Διαβούλευση - ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ».
Στο πλαίσιο της άμεσης εφαρμογής του Σχεδίου Δράσης για τους επόμενους μήνες στο οποίο αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην συνέντευξη τύπου της Τετάρτης 4 Μαΐου 2011, αλλά και της δέσμευσης του για συνεχή επικοινωνία και εμβάθυνση της συμμετοχικότητας των πολιτών στους θεσμούς και στα κέντρα λήψης αποφάσεων, αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση στον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου http://ppel.gov.gr/category/diavoulefsi το Προκαταρτικό Κείμενο για τη προστασία και αξιοποίηση του Κορινθιακού Κόλπου.
Η ευθύνη της διαβούλευσης ανατέθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε, και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Παπαφωτίου.
Έχετε την εντύπωση πως ο θόρυβος κόπασε; Σίγουρα θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις ..όχι για το δελτίο!!!Αλλά για τα αναρτημένα κείμενα !! Πηγη: jenny s world

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου