7.5.11

Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο του Ρίου για μια εικόνα!

Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο του Ρίου, για την εικόνα της Παναγίας! Ήταν μία φασαρία που αναστάτωσε όλο το χώρο της κλινικής και τους ασθενείς. Και όλα αυτά, επειδή ο ιερέας κρέμασε την εικόνα της Μεγαλόχαρης στον φρεσκοβαμμένο τοίχο!
Το περιστατικό, όπως γράφει η εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, κατήγγειλαν συγγενείς ασθενούς, οι οποίοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, και, όπως μας ανέφεραν, έκαναν το σταυρό τους. Το γνωρίζουν, όμως, και πολλοί εργαζόμενοι -κυρίως συνδικαλιστές- του νοσηλευτικού ιδρύματος, αφού τις τελευταίες ημέρες το επεισόδιο είναι ένα από τα θέματα σχολιασμού στους διαδρόμους του νοσοκομείου! Όλα συνέβησαν όταν ο ιερέας του ιδρύματος μπήκε στο χώρο για να δει κάποιους ασθενείς και παρατήρησε ότι είχαν βάψει το χώρο αλλά είχαν βγάλει την εικόνα της Παναγίας που δέσποζε στο μέσον του τοίχου. Απευθύνθηκε σε πανεπιστημιακό γιατρό που είχε την ευθύνη της εν λόγω ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου και ζήτησε να μάθει πού ήταν η εικόνα.
Η απάντηση, απ' ό,τι ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες συνοδοί ασθενούς, ήταν: «Έβαψα με έξοδά μου τον τοίχο και την βγάλαμε. Αλλά τη φύλαξα και την έχω κάπου εδώ...», δείχνοντας την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν καταχωνιασμένη σε ένα σημείο. Ο ιερέας πήρε την εικόνα και μετά από λίγο την ξανακρέμασε στον τοίχο, σε ένα καινούργιο καρφί. Όμως αυτή του η ενέργεια στάθηκε αφορμή για να αρχίσει η φασαρία με την «εκρηκτική» γιατρό, η οποία εξοργίστηκε επειδή ο παπάς... έβαλε καρφί στον φρεσκοβαμμένο τοίχο! Οι παρατηρήσεις και οι επιπλήξεις της διαδέχονταν η μία την άλλη και όλα αυτά, μπροστά στα αυτιά αρκετών ασθενών και συγγενών τους, αλλά και εργαζομένων του νοσοκομείου...Zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου