10.5.11

Σωρεία επαφών του Τ.Αποστολόπουλου στην Σπάρτη..!

Διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς περιλάμβανε η σημερινή επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου στη Λακωνία.
Εθιμοτυπικού χαρακτήρα ήταν η συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιο, στην διάρκεια της οποίας έγινε διάλογος για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Τα δημοτικά θέματα αναδείχθηκαν στη συνεργασία που είχε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο.
Εξετάστηκαν ο προϋπολογισήσεις μός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, ζητήματα υπαλληλικού προσωπικού, ο σχεδιασμός περιβαλλοντικών δράσεων, τα έργα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή και εκείνα που πρόκειται να ενταχθούν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για την διαδικασία εφαρμογής του προγράμματος «Καλλικράτης».
Ο κ. Αποστολόπουλος επισκέφθηκε επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, με την οποία συζήτησαν γενικότερα θέματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.
Ο κύκλος των επαφών έκλεισε με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν ο κ. Αποστολόπουλος και ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Γκούμας στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου είχαν συνάντηση με τον Διοικητή κ. Νικόλαο Κουφό και άλλα διοικητικά στελέχη. diogenis

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου