14.5.11

Σερβίρουν στον Κορυδαλλό ….αστακομακαρονάδα ;

Για τους κοινούς θνητούς ΟΧΙ για τον κο ΑΣΠΙΣ όμως ΝΑΙ !!
Χωρίς να στερείται μικρές απολαύσεις ζει στις Φυλακές Κορυδαλλού ο πρώην ισχυρός άνδρας του ομίλου Ασπίς Πρόνοια, Παύλος Ψωμιάδης.
Το πρώην αφεντικό του ομίλου Ασπίς κρατείται στην Ε’ πτέρυγα του Κορυδαλλού σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο, μακριά από τους άλλους κρατούμενους. Είναι ο μοναδικός χώρος που διαθέτει κελιά με επένδυση από ξύλο, ξεχωριστά κρεβάτια και όχι τις κλασικές κουκέτες, με ξεχωριστό τηλέφωνο από τους υπόλοιπους τροφίμους, ατομικό μπάνιο, αλλά και ξεχωριστό προαύλιο. «Η Ε’ πτέρυγα είναι μια μικρή “όαση” που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς, μια κληρονομιά του Κοσκωτά που την άφησε πίσω του μετά την αποφυλάκισή του», λένε όσοι γνωρίζουν τα κατατόπια του Κορυδαλλού.
Ο κος Ψωμιάδης, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, δεν θέλει να στερείται ούτε στη φυλακή τις γκουρμέ απολαύσεις του. Αυτές περιλαμβάνουν εκλεκτά γεύματα (εθεάθη να απολαμβάνει αστακομακαρονάδα με λευκό κρασί την Καθαρά Δευτέρα), το κάπνισμα των αγαπημένων του πούρων μαζί με ρόφημα μέντας κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, ενώ πρόσφατα ζήτησε από τη σύζυγό του μια τοστιέρα, ωστόσο οι φύλακες αρνήθηκαν να του κάνουν το χατίρι και η τοστιέρα επέστρεψε στη βίλα της Κηφισιάς. Να σημειωθεί ότι η σύζυγός του κατέφθασε στις φυλακές με ένα πολυτελές μαύρο Porsche Cayenne S ενώ ο γιός του με ένα BMW X5!
Μέχρι και κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του σε έφοδο που έκαναν στις 7/2/2011 οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Εξαιτίας αυτής της «απερισκεψίας», αναμένεται να οδηγηθεί ξανά ενώπιον του εισαγγελέα. Έναν μήνα αργότερα, δέχτηκε για άλλη μια φορά την επίσκεψη ομάδας σωφρονιστικών υπαλλήλων, έπειτα από πληροφορίες που ανέφεραν ότι έχει και δεύτερο κινητό στην κατοχή του, χωρίς όμως να εντοπιστεί : Πρώτο Θέμα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου