10.5.11

ΒΟΜΒΑ – Ο Μπίν Λάντεν … είχε πεθάνει προ πολλού !

Η Τεχεράνη υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε πεθάνει από μακροχρόνια ασθένεια... πολύ πριν από την αμερικανική επιχείρηση στο έδαφος του Πακιστάν! Αυτό δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Πληροφοριών Heidar Moslehi, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο FARS. «Έχουμε ακριβείς πληροφορίες ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια πριν από καιρό», είπε ο Moslehi.
«Αν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σκότωσαν ή συνέλαβαν στην πραγματικότητα τον Μπιν Λάντεν, γιατί δεν δείχνουν (σ.σ. τη σορό του) και γιατί έριξαν τη σορό του στη θάλασσα;», συνέχισε ο Ιρανός υπουργός.
Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους επιμένουν ότι ταυτοποίησαν πως πρόκειται για τη σορό του αρχηγού της Αλ Κάιντα, με τη μέθοδο του DNA, συγκρίνοντας το γενετικό του υλικό με αυτό της νεκρής αδερφής του.
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, υποστήριξε ότι η Ουάσινγκτον προς το παρόν δεν θα δημοσιεύσει φωτογραφίες του νεκρού Οσάμα, ώστε να μην προκληθεί νέο πιθανό κύμα βίας ούτε να γίνουν οι φωτογραφίες αντικείμενο ισλαμιστικής προπαγάνδας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου