21.5.11

Ασφαλιστές αντί για σεμινάριο έκαναν όργια με 20 πόρνες

Για να ξεχωρίζουν οι πόρνες από τις σερβιτόρες φορούσαν κόκκινα, κίτρινα και λευκά βραχιόλια. Μία ασφαλιστική εταιρεία, θυγατρική της γερμανικής εταιρείας Munich Re, παραδέχθηκε σήμερα ότι οι εμπορικοί της αντιπρόσωποι πήραν μέρος σε μία βραδιά στην οποία συμμετείχαν περίπου είκοσι πόρνες στη διάρκεια ενός "σεμιναρίου υποκίνησης" που πραγματοποιήθηκε το 2007 στην Ουγγαρία.
"Έπειτα από έρευνες πιστοποιήσαμε ότι περίπου είκοσι πόρνες ήταν παρούσες σε μία βραδιά η οποία διοργανώθηκε στη διάρκεια του σεμιναρίου", ανακοίνωσε η εταιρεία Ergo, ο κλάδος ασφαλειών της Munich Re, επιβεβαιώνοντας έτσι τις αποκαλύψεις της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.
"Ένα τέτοιο γεγονός πλήττει σημαντικά το κύρος της εταιρείας μας και δεν θα το ανεχθούμε", πρόσθεσε η εταιρεία.
Περίπου εκατό ασφαλιστές της εταιρείας βρίσκονταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ουγγαρία όταν έγινε το συμβάν, επεσήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της Ergo, ενώ πρόσθεσε ότι η εν λόγω βραδιά είχε διοργανωθεί στα θερμά λουτρά Γκέλερτ στη Βουδαπέστη.
Για να ξεχωρίζουν οι πόρνες από τις σερβιτόρες φορούσαν κόκκινα, κίτρινα και λευκά βραχιόλια. "Αυτές που φορούσαν λευκό βραχιόλι προορίζονταν για τους επικεφαλής και τους καλύτερους πωλητές", είχε δηλώσει ένας αυτόπτης μάρτυρας στη Handelsblatt.
Ένας άλλος είχε επισημάνει ότι δίπλα στα λουτρά είχαν εγκατασταθεί κρεβάτια "όπου κάθε ένας μπορούσε να πάει συνοδευόμενος από μία δεσποινίδα και να κάνει αυτό που επιθυμούσε".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου