28.4.11

Ο Οδ.Βουδούρης κατά Κυβέρνησης Παπανδρέου…

Από report24.gr
«Δεν έχει πείσει ότι μπορεί να εφαρμόσει αποτελεσματικά και γρήγορα αυτή την πολιτική».
Λάβρος κατά της Κυβέρνησής ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης την ώρα που στην βουλή συζητιόταν το θέμα του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Στους Βουλευτές και σε στελέχη του Κυβερνόντος κόμματος επικράτησε έκπληξη και εκνευρισμός με τις δηλώσεις το δικού τους βουλευτή την ώρα που δέχονται «επίθεση» από σχεδόν ολόκληρη την κοινωνία.
Μιλώντας στο ρ/σ flash, ο κ. Βουδούρης σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει μια ανανέωση αυτού του κυβερνητικού σχήματος. «Εμένα για να είμαι ειλικρινής αυτή η κυβέρνηση μου θυμίζει λίγο σχήμα, κυβέρνηση του Σημίτη της δεκαετίας του 90» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Βουδούρης έκανε επίσης λόγο για «μια κυβέρνηση εσωκομματικών ισορροπιών» από την οποία λείπουν που έχουν «μεταρρυθμιστική πυγμή και πιο σημαντικό απ’ όλα, δεν υπολογίζουν το πολιτικό κόστος».
«Δεν μπορεί να είσαι υπουργός ή υφυπουργός και να έχεις τα μάτια στραμμένα στην εκλογική σου περιφέρεια και με κάθε πράξη που κάνεις να υπολογίζεις πόσους σταυρούς θα χάσεις ή θα κερδίσεις», τόνισε.
Το παρόν κυβερνητικό σχήμα δυστυχώς δεν έχει πείσει ότι μπορεί να εφαρμόσει αποτελεσματικά και γρήγορα την οικονομική πολιτική. Εμένα αυτή η κυβέρνηση μου θυμίζει κυβέρνηση του Σημίτη της δεκαετίας του ’90. Είναι κυβέρνηση εσωκομματικών ισορροπιών, χωρίς μεταρρυθμιστική πυγμή με στελέχη που υπολογίζουν το πολιτικό κόστος. Δεν μπορεί να είσαι υπουργός ή υφυπουργός και να έχεις τα μάτια στραμμένα στην εκλογική σου περιφέρεια υπολογίζοντας πόσους σταυρούς θα χάσεις ή θα κερδίσεις” είπε ο Βουδούρης. report24.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου