16.4.11

ΤΡΑΓΙΚΟ - Φρικτό τροχαίο με δύο νέα παιδιά νεκρά στην Αμαλιάδα

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα λίγο μετά τις έξι το πρωί στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου στο ύψος του Λατιφίου Αμαλιάδας.
Δύο νέα παιδιά, ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η 19χρονη συνοδηγός έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες, μια κοπέλα 18 ετών και ένας νεαρός 21 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
Τα τέσσερα άτομα επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του δεξιά και προσέκρουσε διαδοχικά στο κρασπεδόρυθρο και σε τσιμεντένιο στύλο ηλεκτροφωτισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση στον Πύργο, όμως η βροχή που έπεφτε έκανε τον δρόμο ιδιαίτερα ολισθηρό. Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του ακριβώς στη μεγάλη στροφή της διασταύρωσης προς Καρδαμά. Σχεδόν μετά από μια ώρα αγωνιωδών προσπαθειών υπό συνεχή βροχή, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και Πύργου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν διαδοχικά, τα τέσσερα άτομα τα οποία είχαν γίνει ένα «κουβάρι» μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με την τσιμεντένια κολώνα.
Ασθενοφόρα από τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Βάρδα έφτασαν στο σημείο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να παράσχουν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες βοήθεια στους εγκλωβισμένους.
Αξίζει να σημειωθεί η συμβολή των εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος Ηλείας, που με έξι άτομα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και συνέδραμαν στις προσπάθειες των πυροσβεστών και των διασωστών ΕΚΑΒ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου