21.4.11

Πρό(σ)κληση της Ντόρας στον Σαμαρά !

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους κύκλους της Ν.Δ. η επιστολή της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά με την οποία τον καλεί στο συνέδριο του κόμματός της.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της για εθνική συνεννόηση, έστειλε επιστολή –πρόσκληση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της Ν.Δ. για να παραστούν και να μιλήσουν στην έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις 27 Μαϊου.
"Με δεδομένο ότι έχουμε θέσει ως κεντρικό στόχο της πολιτικής μας να συνεισφέρουμε στην εθνική συνεννόηση και ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας διαφορές, επιθυμούμε να έχουμε έναν ανοικτό διάλογο με όλα τα ελληνικά κόμματα για να βρει η χώρα γρήγορη διέξοδο από την κρίση" σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή της, προς τους πολιτικούς αρχηγούς η κυρία Μπακογιάννη.
Από τη πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στέλεχος της ΝΔ δήλωσε: "είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι ο Σαμαράς έχει λόγο να παραστεί, όταν μάλιστα η Μπακογιάννη προχώρησε και στην ίδρυση κόμματος που υβρίζει τη Ν.Δ.".
Όπως όλα δείχνουν, ο κ. Σαμαράς δεν θα παραστεί στο συνέδριο και το πιο λογικό είναι να εκπροσωπήσει τη Ν.Δ. ο γραμματέας της κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί σχετική απόφαση.
Σε μια προσπάθεια να εξουδετερώσουν την κριτική που ασκείται από τη Ν.Δ., στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, υποστηρίζουν, ότι η επιστολή-πρόσκληση, εντάσσεται στο πλαίσιο των κινήσεων που κάνει η κυρία Μπακογιάννη για εθνική συνεννόηση. newpost.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου