30.4.11

Με τι καιρό θα πιάσουμε το Μάη;

Ο καιρός θα παραμείνει άστατος...
Με λίγες νεφώσεις, όπως όλα δείχνουν, θα "πιάσουμε" το Μάη την Κυριακή. Οι προγνώσεις δίνουν τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ στη βορειοδυτική χώρα πιθανές πρόσκαιρες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Σιγά - σιγά θα στραφούν νότιοι στην ίδια ένταση, τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει έναν με δύο βαθμούς στις περισσότερες περιοχές κυρίως όμως θα ανέβουν οι ελάχιστες τιμές της.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ
Ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος κυρίως στη Δυτική και στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα σημειώνονται βροχές και οι καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις απογευματινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Σε γενικές γραμμές πάντως στο Αιγαίο και στις υπόλοιπες περιοχές εκτός από τα Δυτικά και Βόρεια θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα ενισχυθούν πρόσκαιρα στα πελάγη μέχρι τα 7 μποφόρ αλλά το βράδυ θα γίνουν στο Ιόνιο δυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία περιμένουμε να ανέβει και να φτάσει τους 21έναν με 23 βαθμούς κελσίου, όμως τη νύχτα θα έχει σχετική ψύχρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου