21.4.11

ΧΑΜΟΣ …¨Έπιασε τον άνδρα της με τον …Κουμπάρο !!

Χαμός σε σπίτι χωριού της ημιορεινής Ηλείας - H γυναίκα έπιασε τον άντρα της με τον κουμπάρο, μέσα στην κρεβατοκάμαρά της...
«Ανάσταση» πριν την ώρα της έγινε σε ένα σπίτι σε χωριό της ημιορεινής Ηλείας. Ο κουμπάρος, άρτι αφιχθείς από τοεξωτερικό, κρατώντας μια πασχαλινή λαμπάδα, έκανε επίσκεψη στο ζευγάρι που είχε παντρέψει.
Στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο ο κουμπάρος. Μετά από αρκετή ώρα γύρισε και η κουμπάρα. Πριν όμως μπει στο σπίτι, είπε να κόψει και δυο λουλούδια από τον κήπο της. Περνώντας έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας άκουσε... περίεργους ήχους.
Παράτησε τα λουλούδια και μπήκε ακροπατώντας στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, στο θέαμα που αντίκρισε έφυγε η γη κάτω από τα πόδια της! Ημίγυμνοι στο κρεβάτι ο σύζυγος και ο κουμπάρος!
Η γυναίκα σωριάστηκε λιπόθυμη, και όταν συνήλθε, σύζυγος και κουμπάρος, που είχαν ντυθεί εν τω μεταξύ, προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως τους... παρεξήγησε! Απλά, της είπαν, ο κουμπάρος έδειχνε στο σύζυγο το τατουάζ που είχε κάνει στο εξωτερικό και έδειχνε στο σύζυγο σε... ποιο σημείο του σώματός του να κάνει κι αυτός ένα!
Πληροφορίες του iliapress.gr, θέλουν τη σύζυγο να μην έχει πειστεί και πως μετά το Πάσχα θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου