23.4.11

Άγρια αποδοκιμασία στον πρώην υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη στα Τρίκαλα

Επεισοδιακή ήταν η τελετή της συγκέντρωσης των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.. καθώς Τρικαλινοί μόλις αντίκρισαν τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη ξέσπασαν σε βρισιές και άγριες αποδοκιμασίες.
Το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε στο ύψος του ταχυδρομείου, όπου ο κ. Χατζηγάκης εμφανίστηκε πρώτος από τους πολιτικούς «πληρώνοντας» την οργή του κόσμου για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
«Δεν ντρέπεσαι, κατέστρεψες την χώρα και τολμάς και έρχεσαι και στον Επιτάφιο» μία από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησαν τα άτομα που έβαλαν στο «στόχαστρο» τον κ. Χατζηγάκη.
Οι παρευρισκόμενοι επίσημοι έδειξαν να τα χάνουν, παρόλο που από το πρωί υπήρξαν ανάλογες αποδοκιμασίες και στην οδό Ασκληπιού και γενικότερα κλίμα εχθρικό για τους Βουλευτές.
Με πολιτικούς που επικοινώνησε το trikalanews.gr και που ήταν παρόντες στην φραστική επίθεση που δέχθηκε ο κ. Χατζηγάκης, εξέφρασαν τους φόβους τους για την κατάσταση που επικρατεί, μη κρύβοντας την ανησυχία τους ότι μπορεί να υπάρξουν σοβαρότερα επεισόδια. trikalanews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου