1.4.11

Η Τζούλια Αλεξανδράτου …έκανε διάγγελμα για τη Λιβύη!

«Είμαι εξαιρετικά στεναχωρημένη με τα όσα συμβαίνουν στη Λιβύη». Το... διάγγελμα για τους δοκιμαζόμενους Λίβυους από την Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε λίγο πριν επιδοθεί σε ένα αποκαλυπτικό στριπτίζ μαζί με έναν έγχρωμο άντρα, που ήταν ντυμένος τσολιάς, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης.
Η σέξι Τζούλια εμφανίστηκε φορώντας ένα κορμάκι που στο πάνω μέρος είχε τη γαλανόλευκη και στο κάτω απεικονιζόταν η λιβυκή σημαία΄Οπως δήλωσε, η παράσταση ήταν αφιερωμένη στον λαό της Λιβύης, που υποφέρει από τους βομβαρδισμούς των Δυτικών αλλά και από τις δυνάμεις του συνταγματάρχη Καντάφι.
Δεν ξέχασε μάλιστα να μιλήσει και για τα παιδιά αυτής της χώρας της Βόρειας Αφρικής, που υποφέρουν τώρα λόγω του πολέμου. Κατά τη διάρκεια του... διαγγέλματος πολλοί από τους θαμώνες τη φωτογράφιζαν με τα κινητά τηλέφωνά τους, με αποτέλεσμα το σχετικό βίντεο να αναρτηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Διαδίκτυο.
Πολλοί από τους παρισταμένους θυμήθηκαν ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε προβεί και παλαιότερα σε... διάγγελμα από το βήμα γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, σχετικά με τα μέτρα που είχε εξαγγείλει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Αλλωστε η ίδια δεν έχει κρύψει τον ενδιαφέρον της για την πολιτική αλλά και τον θαυμασμό της για άλλες σέξι σταρ της Ευρώπης, που κατέβηκαν σε εκλογές και πέτυχαν να γίνουν μέλη του κοινοβουλίου της χώρας τους.
Η Τζούλια παρουσιάστηκε και σαν την ηρωίδα Μπουμπουλίνα στη σκηνή του συγκεκριμένου κέντρου της Θεσσαλονίκης, αφού... βγήκε από τα ρούχα της και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε αισθησιακές σκηνές με τον έγχρωμο παρτενέρ της, ο οποίος ήταν ντυμένος τσολιάς. Με τη συμμετοχή του παρτενέρ της η σέξι ξανθιά ήθελε να δείξει πως δεν είναι ρατσίστρια και δεν διαχωρίζει τις φυλές, ενώ υποστήριξε ότι με το συγκεκριμένο show κάνει τη δική της επανάσταση. Βέβαια στη συνέχεια η Τζούλια έβγαλε όλα τα ρούχα της και αντί για Μπουμπουλίνα, θύμιζε την... Εύα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου