22.4.11

Μεγάλη Παρασκευή γράφτηκε ο επίλογος στο ALTER.. ….

Δραματικές στιγμές και κίνδυνος να πέσει ακόμη και μαύρο στην οθόνη μετά τις 18.00 το απόγευμα !!
Τέλος εποχής και τυπικά για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER από σήμερα το απόγευμα. Οι δραματικές αποφάσεις και τι εξαγρίωσε τους εργαζόμενους.
Εξέπνευσε το τελεσίγραφο και παρά το γεγονός ότι ο γενικός διευθυντής του σταθμού κ. Κοσμόπουλος είχε υποσχεθεί πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων μαζί με το δώρο του Πάσχα, τελικά δόθηκε το δώρο και ένα ποσοστό της τάξης του 20% από έναν και μόνο μισθό! Συνομιλήσαμε με τεχνικούς και δημοσιογράφους του καναλιού και δακρυσμένοι μας είπαν ότι όλα τελείωσαν.....«Δεν πάει άλλο, καλύτερα στον δρόμο παρά να μας κοροιδεύουν» μας λένε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε το Queen.gr πριν από λίγο.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως αυτές οι κινήσεις για να σωθεί το κανάλι έγιναν στις τράπεζες ALPHA και Πειραιώς και όσον αφορά στην τελευταία «Το χέρι έβαλαν στην τσέπη οι ιδιοκτήτες και όχι η τράπεζα, όπως ίσως υποθέσουν κάποιοι».
Το συνολικό ποσό που έχει κατατεθεί είναι 700.000 € από τα οποία τα 400.000 € προέρχονται από τη μη δέσμευση κεφαλαίου της εταιρείας από το υπουργείο οικονομικών.
Το κλίμα στην γενική συνέλευση χθες απόγευμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, ενώ είναι πολύ πιθανό σήμερα να πέσει και «μαύρο» στον αέρα του καναλιού, κάτι που θα σημάνει και την οριστική ταφόπλακα στην τηλεοπτική ιστορία του.
Πηγές του σταθμού αναφέρουν τώρα ως πιθανό και το ενδεχόμενο η εταιρεία να προχωρήσει κατευθείαν σε αίτηση πτώχευσης στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Οι στιγμές για τους εργαζόμενους του ALTER είναι πραγματικά δραματικές, καθώς τρία μόλις εικοσιτετράωρα πριν το Πάσχα το ενδεχόμενο να βρεθούν στο δρόμο είναι πιθανότερο από ποτέ άλλοτε. Το σενάριο βγήκε αληθινό. Αυτό που ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Τρίτη το βράδυ ήταν προφητικό. Η ενημέρωση δεν μπορεί πλέον να έχει προoπτική και εξέλιξη. Κουράγιο αδέρφια και καλή δύναμη από όλη την ομάδα του Queen.gr www.queen.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου