16.4.11

55 χρονος oμολόγησε ότι αποπλάνησε 14χρονη αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης …του αυτοφώρου !

Ένας 55χρονος κάτοικος Ρεθύμνου με καταγωγή από τα Τρίκαλα, δεν συνελήφθη παρότι ομολόγησε την αποπλάνηση 14χρονης, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ο 55χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τη φιλική σχέση του με τους γονείς της έφηβης, με στόχο να την αποπλανήσει.
Όλα συνέβησαν στις 10 Απριλίου 2010 όταν ο 55χρονος, όπως ομολόγησε, επισκέφτηκε την οικία της οικογένειας, την ώρα που οι γονείς της έφηβης απουσίαζαν. Εκείνη, αφού τον γνώριζε, του επέτρεψε την είσοδο στο σπίτι. Όμως, αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να ασελγήσει σε βάρος της, με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του.
Εκείνος φεύγοντας, της ζήτησε να μην πει τίποτα στους γονείς της. Τις επόμενες όμως ημέρες, μη αντέχοντας την ψυχολογική πίεση και το σοκ που είχε υποστεί, περιέγραψε στη μητέρα της όλα όσα είχαν συμβεί.
Οι γονείς κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου το περιστατικό, με αποτέλεσμα την κλήτευση του 55χρονου, ο οποίος ομολόγησε, δήλωσε μετανιωμένος αλλά θα κληθεί να βρεθεί μπροστά στη δικαιοσύνη το επόμενο χρονικό διάστημα.
Με την υποψία για παιδεραστία, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του, όπου όμως δεν εντόπισαν κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου