10.3.11

Δεν θα ληφθούν υπόψη οι απουσίες λόγω της γρίπης A-H1N1

Στην εγκύκλιο που υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας αναφέρεται επίσης ότι για ορισμένα σχολεία δεν θα λαμβάνονται υπόψη και οι απουσίες που οφείλονται στις απεργίες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Οι απουσίες που σημειώνουν οι μαθητές στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω του ιού της γρίπης A-H1N1, δεν θα λαμβάνονται υπόψη για το χαρακτηρισμό της φοίτησης, εφόσον προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετική εγκύκλιος υπεγράφη από την υφυπουργό Παιδείας, ενώ δεν θα υπολογίζονται και οι απουσίες μαθητών ορισμένων τύπων σχολείων από τις απεργίες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Πρόκειται για τις απουσίες μαθητών που δεν ανήκουν χωροταξικά στη σχολική μονάδα που φοιτούν (Εσπερινά, Πειραματικά, Μουσικά, Επαγγελματικά λύκεια και Επαγγελματικές σχολές).
Πρόκειται δηλαδή για μαθητές που χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς, και είχαν προβλήματα στην μετακίνησή τους προς και από το σχολείο τους, λόγω των απεργιών των μέσων. Οι απουσίες που αποδεδειγμένα οφείλονται σε απεργίες δεν θα λαμβάνονται υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου