5.3.11

Απαισιοδοξίας το «ανάγνωσμα» κι όποιος αντέξει.

Ο Κλεισθένης γράφει.
Τα βασανιστικό ερώτημα βρίσκεται πλέον στα χείλη κάθε Έλληνα.
Μήπως πρέπει να το πάρουμε απόφαση;
Τα οικονομικά δεδομένα δυστυχώς είναι δυσοίωνα. Το χρέος είτε μετρηθεί είτε όχι είναι τόσο μεγάλο που δεν πρόκειται να αποπληρωθεί ποτέ.
Μήπως πρέπει να αποδεχτούμε το μοιραίο δλδ την συνεχή κατοχή της χώρας απ΄ τους τροϊκάνους ή όποιους άλλους μας φορτώσουν στην πλάτη οι «πατριώτες» πολιτικοί μας ταγοί;
Το σάπιο πολιτικό σύστημα φαίνεται να είναι πανίσχυρο και να έχει διαβρώσει μέχρι και τον τελευταίο «πολίτη» αυτής της χώρας.
Παρά τα όσα τρελά γίνονται δυστυχώς η Ελληνική κοινωνία δεν αντιδρά, παρουσιάζει μια ανεξήγητη αδράνεια.
Μήπως πρέπει να αποδεχτούμε το μοιραίο δλδ την παραμονή της σαπίλας;
Η ανεργία καλπάζει και σε λίγο όλοι θα είμαστε άνεργοι αφού δεν φαίνεται φως στο τούνελ.
Μήπως πρέπει να το αποδεχτούμε και σιγά-σιγά να μάθουμε να μασάμε σαν κατσίκες αφού σε λίγο θα τρώμε χορτάρι για να επιβιώσουμε;
Ο ωμός εκβιασμός των λαθρομεταναστών απεργών πείνας και η αδυναμία επίλυσης του οξυμμένου προβλήματος με απροσδιόριστες επιπτώσεις είναι προάγγελος της «ες αεί» παραμονής και «κατοχής» της χώρας απ’ τους κάθε χρώματος και εθνικότητας λαθρομεταναστών.
Μήπως πρέπει να το αποδεχτούμε και να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τις «απαραίτητες» ξένες γλώσσες για να συνεννοούμαστε μαζί τους, να πάρουμε ο καθένας από ένα Κοράνι και διαβάζοντάς το να προετοιμαζόμαστε για αλλαγή θρησκείας;
Τα όσα δυσάρεστα ακούγονται για την Θράκη, η κυκλοφορία σημαίας της ανεξάρτητης Κρήτης, οι αξιώσεις των Σκοπιανών για τη Μακεδονία, οι αξιώσεις των Τσάμηδων για την Ήπειρο, οι αξιώσεις των Τούρκων για το Αιγαίο κτλ σημαίνουν ότι επιδιώκεται η Ελλάδα να μικρύνει.
Μήπως πρέπει να το αποδεχτούμε και να ζήσουμε στην Αττική άντε και την Πελοπόννησο;
Οι κρατικές επιχειρήσεις, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα δημόσια κτίρια, τα δημόσια κτήματα κτλ θα πουληθούν.
Μας αφήνουν να κρατήσουμε την Ακρόπολη.
Ούτως ή άλλως η υπόλοιπη Ελλάδα θα κατοικείται από λαθρομετανάστες και σε λίγα χρόνια θα είμαστε τόσο λίγοι που θα χωράμε όλοι στην Ακρόπολη.
Μήπως πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να εγκατασταθούμε σ’ αυτήν;
Στο χώρο που λέγεται Ελλάδα επί πολλές χιλιετίες έζησαν κάποιοι που τους έλεγαν Έλληνες. Εμείς σήμερα δεν ζούμε σαν Έλληνες αλλά ζούμε στη χώρα των Ελλήνων.
Μήπως πρέπει να το αποδεχτούμε και να μην ονομαζόμαστε Έλληνες;
Μήπως; Λέω μήπως;
Υ/Φ Όποιος θέλει να βρίσει τον συντάκτη του όντως απαισιόδοξου και προσβλητικού κειμένου ας αναρωτηθεί πρώτα τι έκανε τα τελευταία χρόνια και τι κάνει σήμερα για να μην υπάρχουν αυτά τα μήπως.
http://ideopigi.blogspot.com/2011/03/blog-post_05.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου