10.3.11

"'Ατακτη"….νοσοκόμα !!

Η 35χρονη νοσοκόμα από το Κάρντιφ της Ουαλίας, μητέρα τριών παιδιών φαίνεται πως δεν τα έβγαζε πέρα με την δουλειά της και αποφάσισε να κάνει και δεύτερη.!!
Η Emma Marsden, όπως ονομάζεται, είχε οργανώσει πολύ καλά το έργο της και μάλιστα πήγαινε εξαίσια για έξι μήνες. Μετά το σχόλασμα από την δουλειά της πήγαινε σε διάφορα μέρη επισκέπτονταν κυρίως άνδρες μεγάλης ηλικίας και έκανε το παιχνίδι της.
Σε περίπτωση βέβαια που δεν προλάβαινε να πάει έως εκεί τους καλούσε στον χώρο της, δηλαδή στον νοσοκομείο. Ίσως αυτό να ήταν το μέγα λάθος της όπως φάνηκε.
Η ιερόδουλη-νοσοκόμα πιάστηκε στα πράσα όταν ερωτοτροπούσε με έναν ασθενή σε ένα δωμάτιο του νοσοκομείου και από τότε είχε βάλει σε υποψίες τους ανθρώπους εκεί.
Έτσι για μια εβδομάδα, οι ιθύνοντες του νοσοκομείου την παρακολουθούσαν σε κάθε βήμα της, ώσπου ανακάλυψαν πως είχε βάλει και αγγελία στην εφημερίδα με το ποσό των 100 ευρώ την ώρα σε κάθε επίσκεψη της.
Την τελευταία βάρδια της την έκανε βέβαια αλλά στην συνέχεια την συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές δηλώνοντας πως το έκανε για να ζήσει τα τρία της παιδιά και μόνο γι' αυτό. Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι πως, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ζήσεις και εσύ αλλά και τα παιδιά σου....καλύτερα βεβαίως. diogenis-press

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου