3.3.11

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : "Μας κλείδωσε μέσα στο νεκροθάλαμο" !!

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών καταγγέλλει στο LamiaReport ότι η ιατροδικαστής τους κλείδωσε μέσα στο νεκροθάλαμο. Ανάλογο περιστατικό, σύμφωνα πάντα με τους καταγγέλλοντες είχε γίνει παραμονές Χριστουγέννων, όπου και τότε η Ιατροδικαστής κ. Ακριβούση, είχε κλειδώσει άτομα από άλλο γραφείο, πάλι μέσα στον νεκροθάλαμο.
Αυτή τη φορά μάλιστα ήρθε η αστυνομία και μας συνέλαβε χωρίς να ξέρουμε το γιατί είπε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του γραφείου.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι μας κατήγγειλε για το απίστευτο αυτό συμβάν.
Σήμερα στις 2/3/2011 στις 12.30΄ το μεσημέρι πήγαμε στο νοσοκομείο Λαμίας για να παραλάβουμε ένα νεκρό. Παρκάραμε το επαγγελματικό μας αυτοκίνητο στο χώρο του νεκροτομείου για 5 με 10 λεπτά, να κατεβάσουμε τα απαραίτητα πράγματα, που χρειάζονται για την προετοιμασία του νεκρού.
Ξαφνικά η ιατροδικαστής κ. Απ. Ακριβούση πετάχτηκε από το γραφείο της έξαλλη και ωρυόμενη, απευθυνόμενη σε μας ότι την ενοχλεί το αυτοκίνητό μας και της "κόβει τη θέα του γραφείου της", να το απομακρύνουμε από το χώρο του πάρκινγκ και να το βγάλουμε έξω στο δρόμο.
Της απαντήσαμε ευγενικά ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αποχωρούμε, τελειώνοντας τη δουλειά μας και της τονίσαμε για μια ακόμη φορά πως προσερχόμαστε στο χώρο αυτόν για δουλειά και όχι για βόλτα και καφέ.
Η κ. Ακριβούση έδωσε εντολή να μας κλειδώσουν εντός του νεκροθαλάμου όπως και έγινε, παρεμπόδισε την παραλαβή του νεκρού, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ήρθε και μας συνέλαβε, οδηγώντας μας στο Α.Τ Λαμίας, χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο της σύλληψής μας. Βρισκόμασταν κρατούμενοι στο Α.Τ.Λαμίας και ζητήσαμε από τον αξιωματικό υπηρεσίας να προσέλθει και η κυρία Ακριβούση για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, η οποία αρνήθηκε να προσέλθει λέγοντας στον αξιωματικό υπηρεσίας να μεταβεί αυτοκίνητο υπηρεσιακό για να δώσει κατάθεση στο χώρο της ιατροδικαστικής, όπως και έγινε.
Αισθανόμαστε πολίτες β΄κατηγορίας, που πήγαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και μας έσυραν στο αστυνομικό τμήμα άνευ λόγου και αιτίας. Εντός δε των προσεχών ημερών θα καταθέσουμε μήνυση εναντίον της κ. ιατροδικαστή . LamiaReport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου