24.3.11

Φιλικός: Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 1-1

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας που έγινε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.
Το γκολ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε σημείωσε ο Μέλμπεργκ στο 8΄, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Βίλοτιτς στο 23’.
Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως γιορτινή.
Δείγμα της πολύ καλής ατμόσφαιρας που επικρατούσε στο φαληρικό γήπεδο είναι πως, όταν ο Πάρντο δέχθηκε γκολ, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» χειροκρότησαν θερμά το τέρμα.
Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανακηρύχθηκε ο Ιμπαγάσα.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν αρκετοί, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Βλάνταν Λούκιτς, καθώς και ο παλαίμαχος αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ (56’ Μοντέστο), Ιμπαγάσα (56’ Διαμαντάκος), Ντουντού (79’ Κοτσαρίδης), Ζαϊρί (79’ Λεάντρο), Φουστέρ (73’ Ρουγκάλας), Χολέμπας (73’ Λυκογιάννης), Ουρτάδο, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ριέρα (56’ Βάντερσον).
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ρόμπερτ Προσινέτσκι): Μπαΐκοβιτς (46’ Σταμένκοβιτς), Τόσιτς, Εβάντρο, Μίκιτς (80΄ Ρέζιτς), Βίλοτιτς, Μπίνιτς (62΄ Στοΐκοβιτς), Μπόρχα (68’ Γέρεμιτς), Καντού, Γιέφτιτς (85’ Σρνιτς), Μιχαΐλοβιτς (46’ Αβάλ-Ίσα, 71’ Κόουσιτς), Καλουντέροβιτς (46’ Πέροβιτς).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου