4.2.11

Πορνό dvd της Τζούλιας – Eπί …πληρωμή στο Διαδίκτυο !

Σεισμός και πάλι στο internet που ψάχνει "απεγνωσμένα" να κατεβάσει το νέο πορνό βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Αυτήν την φορά με τους δύο μαύρους φίλους της. Η Sirina σας σκέφτηκε και τώρα με 11,90 ευρώ, μπορείτε μέσα από το site της να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας!
Τέλος λοιπόν οι ουρές στα περίπτερα ... Και με "σκόντο"!
Το πρώτο DVD με τις σαμπάνιες είχε πουλήσει περίπου 100.000 αντίτυπα και είχε γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης. Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει με το δεύτερο που φέρνει λίγο από… Αφρική, καθώς η Τζούλια έχει για συμπρωταγωνιστές της δύο μαύρους Αφρικανούς, με τους οποίους επιδίδεται σε σκληρές σεξουαλικές σκηνές.
Στη νέα της πορνοταινία, η Τζούλια εμφανίζεται τσιτσίδι να αλωνίζει στους δρόμους της Βούλας, αναζητώντας τον έρωτα. Τον οποίο τελικά τον βρίσκει… εις διπλούν! Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή και η πλοκή πολύ συγκεκριμένη!
Πίσω από τη νέα ταινία της Τζούλιας βρίσκεται ο «συνήθης ύποπτος» παραγωγός Δημήτρης Σειρηνάκης, ενώ η τιμή του dvd αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλή, στα 15 ευρώ, μια και διανύουμε οικονομική κρίση! Βλέπετε, η Τζούλια, εκτός από «καλλιτεχνικές», έχει και κοινωνικές ευαισθησίες. http://www.sirina.tv/menu.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου