12.2.11

Βρέθηκαν όπλα και κλοπιμαία στα Φιλιατρά !!

Από http://filiatranews.blogspot.com/2011/02/blog-post_825.html
Λαυράκι έβγαλε η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού του Τμήματος Φιλιατρών, κατά τη διάρκεια περιπολίας του τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης προς Πέμπτη, καθώς εντόπισε 2 όπλα, φυσίγγια, διάφορα κλοπιμαία και άλλα αντικείμενα.
Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός περιπολούσε στην περιοχή των Φιλιατρών στις 2.40 τη νύχτα, στο δρόμο που οδηγεί προς Αγρίλη.
Στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται δίπλα από τη γέφυρα του παλιού εθνικού δρόμου, παρατήρησε μέσα στο σκοτάδι ένα ύποπτο άτομο μέτριου αναστήματος που φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρο μπουφάν και χακί παντελόνι.
Πλησίασε τότε με σκοπό να του κάνει έλεγχο, αλλά το ύποπτο άτομο τράπηκε με γρήγορες κινήσεις σε φυγή και εκμεταλλευόμενο το σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής -αφού τριγύρω υπάρχει δασική έκταση- εξαφανίστηκε.
Στη συνέχεια, αφού κλήθηκαν ενισχύσεις από όμορα Αστυνομικά Τμήματα, σε έλεγχο που έγινε στο χώρο βρέθηκαν, μια καραμπίνα Γουίντσεστερ διαμετρήματος 12 χιλιοστών, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο ρώσικης προέλευσης με κοντή κάννη, 17 φυσίγγια 12 χιλιοστών από τρεις διαφορετικές μάρκες, 2 σακ-βουαγιάζ (ένα μπλε κι ένα μπεζ), ένας μαύρος σκούφος που καλύπτει όλο το πρόσωπο, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 2 κινητά τηλέφωνα από τα οποία το ένα είχε μέσα και κάρτα Sim, ένας φακός, 1 πακέτο καπνός, 1 ζευγάρι παπούτσια θαλάσσης, 1 ζευγάρι παντόφλες, διάφορες συσκευασίες από τρόφιμα, μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά, είδη ρουχισμού και 15 κιλά κρέας.
Τα ευρήματα -και κυρίως τα όπλα με τα φυσίγγια- αναμένεται να σταλούν για έλεγχο στην Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, τόσο για βαλιστική εξέταση όσο και για αναζήτηση βιολογικού υλικού και DNA.
Η υπόθεση, που είναι πολύ σοβαρή και πιστώνεται στις επιτυχίες του Α.Τ. Φιλιατρών, διερευνάται σε βάθος με επικεφαλής τον διοικητή του τμήματος, υπαστυνόμο Αναστάσιο Δεληγιάννη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου