23.2.11

Περιφέρεια Πελοποννήσου - «Δημόσια Διαβούλευση για τον Τουρισμό και τον Πρωτογενή Τομέα»

Σε δημόσια διαβούλευση, στον ιστότοπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έχουν αναρτηθεί οι «Προτάσεις για τον Πρωτόγεννη Τομέα» καθώς και τα αποτελέσματα της «1ης Ανοιχτής Διαβούλευσης για τον Τουρισμό», που περιλαμβάνουν καταγραφή των προτάσεων και των συζητήσεων που έλαβαν χώρα στις δύο ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στις 8 και 29 Ιανουαρίου αντίστοιχα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη.
Η διαβούλευση είναι ανοικτή προς τους πολίτες, τους φορείς και κάθε ενδιαφερόμενο και υλοποιείται με την αποστολή μηνύματος στις ανάλογες σελίδες στις οποίες είναι αναρτημένα τα σχετικά κείμενα.
Στόχος της Περιφέρειας είναι η ενδυνάμωση του θεσμού της διαβούλευσης και της ανοικτής διακυβέρνησης με όρους συμμετοχικότητας στο σχεδιασμό, δημοκρατικότητας στην λήψη των αποφάσεων, και διαφάνειας στην εκτέλεση και τον έλεγχο, και καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν ενεργά.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου, θα είναι ορατές όλες οι απόψεις που θα κατατεθούν, προκειμένου στη συνέχεια να χαραχθεί το επιχειρησιακό σχέδιο που αφορά τους δύο τόσο κρίσιμους αυτούς τομείς της τοπικής πελοποννησιακής οικονομίας.
Τα κείμενα της διαβούλευσης μπορείτε να τα βρείτε στο σύνδεσμο
http://ppel.gov.gr/category/diavoulefsi/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου