26.2.11

Απέλυσαν τον μοναδικό ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Πελοπόννησο !!

Αφού δεν έχει Ανταποκριτή η κρατική τηλεόραση στην Πελοπόννησο τότε να κόψουν και την εισφορά της ΕΡΤ από τα τιμολόγια της ΔΕΗ
Ολόκληρη Περιφέρεια Πελοποννήσου πλέον μένει ορφανή από την ΕΡΤ γυρίζοντάς της την πλάτη. Η είδηση δεν αρέσει καθόλου στους κατοίκους της Πελοποννήσου που αναρωτιούνται ότι αφού δεν έχουμε ανταποκριτή στην Πελοπόννησο για να παράγει τα σπουδαιότερα νέα από τον τόπο μας τότε και εμείς θα απαιτήσουμε να μας αφαιρέσουν το νταβατζόσιμο που πληρώνουμε στα τιμολόγια για την ΕΡΤ.
Και ότι απαιτούν και διεκδικούν εκεί στο νότο πάντα πιάνει.
Τόσα χρόνια τόσοι αδηφάγοι που πάνε και έρχονται μέσα στο ραδιομέγαρο και έκοψαν τον έναν και μοναδικό ανταποκριτή σε ολόκληρη Πελοπόννησο για να κάνουν περικοπές και οικονομία. Τι πράγματα είναι αυτά…!!!
Το θέμα δεν είναι προσωπικό είναι κοινωνικό.
Μυστήριο από την άλλη μεριά παραμένει η αδικαιολόγητη σιωπή των Αρχόντων του τόπου. Ο Περιφερειάρχης , οι βουλευτές οι δήμαρχοι τι κάνουν όλοι αυτοί…;; Δεν το έχουν μάθει ακόμα…;;Ας τους ενημερώσει κάποιος λοιπόν το τι γίνεται και ας κόψουν λίγο τις περατζάδες στην Πρωτεύουσα και να κοιτάξουν τον τόπο τους.
Από τον τόπο τους τρώνε ψωμί μην το ξεχνάνε αυτό….!!!
www.report24.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου