4.2.11

Σταμάτησε η χιονόπτωση στην Πελοπόννησο – Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία !

Από τα μεσάνυχτα έχει σταματήσει η χιονόπτωση και η κατάσταση, σήμερα, είναι σημαντικά βελτιωμένη στην Πελοπόννησο.
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο και από το πρωί έχει αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών, λεωφορείων και οχημάτων βαρέως τύπου στην Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης, που είχε απαγορευτεί χθες το απόγευμα.
Κλειστός είναι ο δρόμος Λεβιδίου-Νεμέας κι αναμένεται να ανοίξει αργά το απόγευμα. Αλυσίδες είναι απαραίτητες σε μεγάλο μέρος του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αρκαδίας και προς τα ορεινά χωριά της Αργολίδας και της Κορινθίας.
Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε χθες, νωρίς το βράδυ, σε αρκετά χωριά της Αρκαδίας. Νωρίτερα, σήμερα, αποκαταστάθηκε η διακοπή ρεύματος στα χωριά Δολιανά, Κούβλη, Καστρί, 'Αγιος Πέτρος, 'Ανω Βέρβενα, Βούρβουρα και τα συνεργεία της ΔΕΗ συνεχίζουν τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών σε Καστάνιτσα, Πλάτανο, Χάραδρο και Σίταινα, όπου παραμένει το πρόβλημα ηλεκτροδότησης και αναμένεται μέσα στην επόμενη ώρα να έχει αποκατασταθεί.
Αύριο, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Βαγγέλη Γιαννακούρα, θα γίνει προσπάθεια να ανοίξει το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου. Κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία στην ορεινή, βόρεια Κυνουρία και σε Βαλτσεσινίκο, Βυτίνα, Λαγκάδια και Δημητσάνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου