19.2.11

Η Αγγελική Νικολούλη βρήκε νεκρό τον 27χρονο Παρασκευά !!

Και νέα γκάφα ολκής των αρμόδιων Αρχών φέρνει στο φως η βαθιά έρευνα του “Τούνελ”.
Ο Παρασκευάς Παγουλάτος 27 χρόνων από τη Νίκαια, βρισκόταν κοντά ένα μήνα στα αζήτητα του Νεκροτομείου Πειραιά κι όμως η αστυνομία δεν ενημέρωσε την οικογένειά του! Χθες το βράδυ έφτασε στο στούντιο της εκπομπής ο πατέρας του άτυχου νέου ελπίζοντας να πάρει την απάντηση στη μυστηριώδη εξαφάνιση του παιδιού του. Την απάντηση που δεν του είχαν δώσει τόσο καιρό νοσοκομεία, νεκροτομεία και η αστυνομία που είχε επισκεφτεί.
Λίγο μετά την προβολή των στοιχείων και της φωτογραφίας του 27χρονου, το “Τούνελ” ήρθε σε επαφή με το Νεκροτομείο Πειραιά και πληροφορήθηκε ότι στην υπηρεσία βρισκόταν το πτώμα νεαρού άνδρα με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο Παρασκευά. Το ύψος, τα ρούχα, τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, όλα ταίριαζαν με τον άνθρωπο που αναζητούσε η εκπομπή.
Η Αγγελική Νικολούλη δεν μπορούσε όμως να μεταφέρει την τραγική είδηση στον πατέρα και του ζήτησε να επισκεφτεί σήμερα την αστυνομία της Νίκαιας όπου είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η ίδια είχε μιλήσει με τον Διοικητή και τον είχε ενημερώσει για την εξέλιξη της υπόθεσης...! Σήμερα το πρωί ο αδελφός αναγνώρισε στα αζήτητα Πειραιά τον άτυχο Παρασκευά. Είχε βρεθεί νεκρός σε παγκάκι στην πύλη Ε9 στο λιμάνι του Πειραιά. Το λιμεναρχείο όμως δεν έψαξε να δει αν υπήρχε δήλωση εξαφάνισης, αφού ο νεκρός νέος δεν είχε πάνω του στοιχεία ταυτότητας. fosnikolouli.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου