28.1.11

Ξεκινά η διάθεση του iPad της Apple στην Ελλάδα !!

Το iPad, ο υπολογιστής-ταμπλέτα (tablet PC) της Apple, που έχει κατακτήσει τις ξένες αγορές, θα αρχίσει να διατίθεται από τις 28 Ιανουαρίου σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως έκανε γνωστό ο επίσημος διανομέας για τις δύο χώρες, η εταιρία iSquare. Το iPad διατίθεται σε δύο εκδόσεις με πλήρη ελληνική υποστήριξη: η πρώτη διαθέτει Wi-Fi, ενώ η δεύτερη Wi-Fi και 3G, με τιμές που ξεκινούν από 529¤ (με ΦΠΑ). Με το iPad ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, να διαβάσει και να γράψει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δει φωτογραφίες, να παρακολουθήσει ταινίες, να ακούσει μουσική, να παίξει παιχνίδια, καθώς επίσης να διαβάσει ηλεκτρονικά βιβλία (e-books).
Το iPad είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από τους φορητούς υπολογιστές (laptop ή netbook), διαθέτοντας πάχος 1,3 εκατοστά και βάρος 0,7 κιλά. Διαθέτει επεξεργαστή Α4 που έχει σχεδιάσει η ίδια η Apple, μπαταρία που διαρκεί για περισσότερες από δέκα ώρες χρήσης οθόνη 9,7 ιντσών LCD-backlit υψηλής ευκρίνειας και πολλαπλής αφής (Multi-Touch), καθώς επίσης ψηφιακό πληκτρολόγιο αφής σχεδόν κανονικού μεγέθους.
Το iPad συνδέεται με υπολογιστή PC ή Mac μέσω iTunes, όπως ακριβώς το iPhone & το iPod touch, ώστε να μπορεί ο χρήστης να συγχρονίσει επαφές, φωτογραφίες, μουσική, ταινίες, βίντεο και άλλες εφαρμογές. Μέσω του online καταστήματος εφαρμογών App Store, o χρήστης μπορεί να βρει πάνω από 400.000 εφαρμογές για το iPad, ενώ στο iTunes Store θα βρει πάνω από 1 εκατομμύριο τραγούδια και βίντεο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου