7.1.11

Eπίθεση στον Αλέξη Παπαχελά σε ταβέρνα των Γρεβενών!

Του πέταξαν ποτήρι με …κρασί στο πρόσωπο !
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Ότι το κλίμα και κατά των δημοσιογράφων στην κοινωνία βαραίνει είναι γνω­στό και το βλέπουμε όλοι καθημερινά. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο θα γίνεται και χειρότερο, ιδιαίτερα όταν η ανεύθυνη συμπεριφορά ορισμένων, κυ­ρίως τηλεοπτικών, συνεχίζεται, θύμα του γενικότερου κλίματος που έχει επικρα­τήσει έπεσε παραμονή της Πρωτοχρονι­άς και ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος προπηλακί­στηκε από αγνώστους ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα με φίλους του. Το επεισόδιο έλαβε χώρα την περα­σμένη εβδομάδα στη Βασιλίτσα Γρεβενών, όπου ο καλός συνάδελφος βρέθηκε με παρέα σε ταβέρνα του χωριού Σπήλαιο.
Ένας άγνωστος πελάτης τον πλησίασε και αφού τον έβρισε αναίτια, έφθασε στο σημείο να του πετάξει και το κρασί στο πρόσωπο. Ακολούθησε πανδαιμόνιο μέσα στην ταβέρνα, …
αλλά ο διευθυντής της «Καθημερινής», ο οποίος ας σημει­ωθεί δεν έχει προκα­λέσει με τα σχόλια του, αντέδρασε με ψυχραι­μία και έτσι δεν προκλήθηκε γενική σύρραξη! Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας φώναξε την αστυνομία, αλλά όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες δεν δόθηκε συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα και έτσι το θέμα έληξε εκεί.
Είναι πάντως ένα θέμα αυτή η επίθε­ση στον διευθυντή της «Καθημερινής», αφού δείχνει ότι ακόμη και έγκυροι δη­μοσιογράφοι, όπως είναι ο Παπαχελάς, μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο αγα­νακτισμένων πολιτών για τους γνωστούς λόγους που αυτή την περίοδο βρίζουν και τους δημοσιογράφους, εκτός από τους πολιτικούς. Ίσως αιτία για το συγκεκρι­μένο επεισόδιο να είναι οι σκληρές φι λελεύθερες θέσεις που εκφράζει πολλές φορές γενικότερα το Συγκρότημα του Φαλήρου, τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ραδιόφωνο (ΣΚΑΪ 100,3), που πρωτο­στατεί στις επιθέσεις εναντίον εργαζο­μένων αλλά και ολόκληρων κοινωνικών τάξεων.
Πλήρωσε δηλαδή ο Αλέξης τον πολιτικό φανατισμό που βγάζουν, με ευθύνη της ιδιοκτησίας, τα ΜΜΕ του Συγκροτή­ματος και από αυτή την πλευρά έχει τη συμπαράσταση μας. Κρίμα που σ" αυτή την κρίση τα ΜΜΕ βρίσκονται στο πεδίο έντονης κριτικής και μαζί με τα ξερά καί­γονται και τα χλωρά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου