28.1.11

Συνάντηση Μπέζου –Μαργέλη για συνεργασία σε θέματα υγείας !

Σήμερα Παρασκευή 28.01.2011 και ώρα 12.30 μ.μ. ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ.Κων/νος Μαργέλης είχε συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεώργιο Μπέζο, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ κ.Αντώνη Γιαννακόπουλο, το μέλος του Δ.Σ κ. Νικόλαο Σουρίλα και το Νομικό Σύμβουλο του Νοσοκομείου κ.Χρήστο Αρχοντή.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου για όλα τα θέματα υγείας στην περιοχή μας και τον ευχαρίστησε θερμά για το ενδιαφέρον και την πρόθεση του Συλλόγου να υπάρξει συνεργασία και συνέργεια στο ευαίσθητο θέμα της Υγείας.
Με αφορμή την σημερινή συνάντηση ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε: «Ως Διοίκηση, με αυτές τις συναντήσεις που πραγματοποιούμε καθημερινά προσπαθούμε να οικοδομήσουμε στενές σχέσεις συνεργασίας στο ευαίσθητο θέμα της υγείας με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Προσπαθούμε να εδραιώσουμε στην πράξη ότι η Υγεία δεν αφορά μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου ούτε μόνο τον Διοικητή. Άλλωστε εμείς από μόνοι μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε και πολλά. Είναι επιβεβλημένη υποχρέωση και ευθύνη μας να λειτουργούμε με όρους κοινωνίας. Να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε με όλους τους κοινωνικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς. Γιατί η Υγεία μας αφορά όλους. Είναι βαθιά συλλογική υπόθεση και κυρίαρχα κοινωνική. Αυτό επιβεβαιώνει και η σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ.Κωνσταντίνο Μαργέλη και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή του την πρωτοβουλία να μας επισκεφτεί στο Νοσοκομείο και να συζητήσουμε.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου