28.1.11

Ξύλο μεταξύ οδηγών επειδή ο ένας έβρισε τη γυναίκα του άλλου!

Αυτό θα πει αγάπη για το έτερον ήμισυ!
Το περιστατικό που θα διαβάσετε παρακάτω, συνέβη πριν λίγες μέρες στην Κλ. Οικονόμου στο Αίγιο. Πλησίαζε η ώρα που έκλειναν τα μαγαζιά και η κυκλοφοριακή κίνηση εκείνη την ώρα ήταν αυξημένη.
Ένας οδηγός όμως φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα βιαστικός και συνεχώς κορνάριζε στο αμάξι που προπορευόταν για να κάνει πιο γρήγορα. Το συνεχές κορνάρισμα όμως εκνεύρισε τον μπροστινό οδηγό που του ζήτησε το λόγο και η κουβέντα –εντός πάντα των αυτοκινήτων- άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο ...θερμή.
Κάποια στιγμή ο ...βιαστικός οδηγός, που να σημειώσουμε ότι ήταν και σωματώδης, είπε στον άλλον οδηγό, ο οποίος ήταν μισός μπροστά του: «Άντε προχώρα ρε και πάρε μαζί σου και την βούζα που έχεις δίπλα σου»! Αυτό ήταν! Η …βούζα βλέπετε ήταν η γυναίκα του πιο λεπτοκαμωμένου οδηγού, ο οποίος κοινώς τα πήρε στο κρανίο και χωρίς να λογαριάσει ότι είναι πιο αδύναμος, βγήκε από το αμάξι του, προχώρησε με φόρα και άρχισε στις …γρήγορες τον μπρατσαρά οδηγό, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει!
Ευτυχώς που επενέβησαν κάποιοι καταστηματάρχες και τους χώρισαν-τι τους χώρισαν δηλαδή αφού το ματς ήταν… μονόπλευρο-, μπήκαν και πάλι στα αμάξια και αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία. Αυτό θα πει αγάπη για το έτερον ήμισυ! thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου