8.1.11

Σημάδια "Αποκάλυψης" κάνουν την εμφάνιση τους σε όλο τον κόσμο!

Φαινόμενα που θυμίζουν Αποκάλυψη κάνουν τους καταστροφολόγους σε όλο τον κόσμο να μιλούν για επιβεβαίωση της πρόβλεψης για το τέλος του κόσμου το 2012. Οι μυστηριώδεις μαζικοί θάνατοι ζώων και πουλιών απ’ άκρη σ' άκρη του πλανήτη, που έχουν αρχίσει να παίρνουν διαστάσεις επιδημίας, προκαλούν ανατριχίλα.
Μετά τις δεκάδες καλιακούδες που έπεσαν νεκρές από τον ουρανό του Αρκανσας, άλλα πενήντα έως εκατό ίδια πουλιά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε μια νύχτα σε δρόμο της πόλης Φαλκόπινγκ της Σουηδίας.
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, συγκεκριμένα στις βραζιλιάνικες ακτές κοντά στην Παραναγκουά, περίπου εκατό τόνοι σαρδέλες και γατόψαρα έχουν ξεβραστεί στη στεριά, ενώ καθημερινά γίνονται αναφορές για εκατοντάδες νεκρά ψάρια στη Νέα Ζηλανδία.
Εξάλλου, σχεδόν δύο εκατομμύρια ψάρια βρέθηκαν νεκρά στον Κόλπο Τσίζαμπικ του Μέριλαντ, στις ΗΠΑ και μερικές χιλιάδες στον ποταμό του Αρκανσας. Την ίδια στιγμή οι παραλίες του Κεντ στη Βρετανία γέμισαν με 40.000 όστρακα νεκρών καβουριών, ο θάνατος των οποίων εκτιμάται ότι οφείλεται σε υποθερμία…..
Οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν σπάνια αλλά όχι ανεξήγητα τα συγκεκριμένα περιστατικά τονίζοντας ότι σίγουρα δεν παραπέμπουν σε σκηνές Αποκάλυψης. «Η επιστήμη παλεύει να δώσει εξηγήσεις. Είναι παραδείγματα των εκπλήξεων που μπορεί να φέρει η φύση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών Νικ Νάταλ.
Οι ειδικοί σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούν εξετάσεις στα νεκρά ζώα, ώστε να αποφανθούν με σιγουριά για τα αίτια των μαζικών θανάτων τους, ωστόσο τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν σε μερικές εβδομάδες. Μέχρι τότε οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, με επικρατέστερες την επιβεβαίωση του ημερολογίου των Μάγια για το τέλος του κόσμου, τα μυστικά πειράματα που πραγματοποιούν κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και φυσικά τον Αρμαγεδδώνα .Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου