4.12.10

Γράμμα στον ….Άγιο Βασίλη !!

Άγιε Βασίλη είμαι πλέον 30 χρονών και ξέρω ότι δεν υπάρχεις ( ελπίζω να μην διαβάζουν παιδιά ), είμαι από την πανέμορφη Ελλάδα και κατοικώ στην, ας μην την χαρακτηρίσω, Αθήνα. Επειδή δεν βλέπω κανέναν να νοιάζεται για αυτό τον τόπο, επειδή βλέπω όλοι να κοιτάνε την πάρτη τους και τη βολή τους, επειδή όλοι γκρινιάζουμε αλλά πάλι τα ίδια λάθη κάνουμε, επειδή μας έχει πάρει η κατηφόρα και δεν υπάρχει ούτε ένα δέντρο να σταματήσουμε πάνω του, επειδή όλα αυτά και πολλά ακόμα...! Θαρρώ πως είτε ζητήσω κάτι από τους κυβερνώντες αυτού του τόπου, είτε από εσένα, μια και το αυτό είναι, κανείς σας δεν υπάρχει, γιαυτό λοιπόν αποφάσισα να ζητήσω από εσένα που τουλάχιστον δεν με κλέβεις και δεν με κοροϊδεύεις καθημερινά….. Ζητάω λοιπόν υπομονή, αγάπη και υγεία για όλους μας.
Ζητάω δουλειά για όλους αυτούς τους ανέργους.
Ζητάω αλληλεγγύη, που είναι το μόνο που μας έχει μείνει να προσφέρουμε, μαζί με αρκετή αγάπη.
Μα πάνω από όλα ζητάω ελπίδα... !! Δεν νομίζω να μπορείς να την προσφέρεις γιατί δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά, αλλά εγώ την ζητάω.
Σε ευχαριστώ που με άκουσες/διάβασες.
Και ελπίζω τουλάχιστον τα νέα παιδιά που τώρα σου ζητάνε παιχνίδια, ποδήλατα, μπάλες κλπ, κάποτε να έχουν κάτι από αυτά που ζήτησα εγώ σήμερα.
Sincerely Yours (για να καταλάβει και ο πρωθυπουργός μας)
Fo.Ko.S ..tro-ma-ktiko.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου